EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite Shoes For Autumn

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Suvekingad on kappi pandud ja sügisjalanõud välja toodud. Sel sügisel on mul 3 lemmikpaari, mida pidevalt kannan, neid tahtsingi teile näidata.

IMG_1496.JPG

Alustan suurimatest lemmikutest – Reiss poolsaabastest. Nägin neid esmakordselt ühes blogis ühe ilusa outfiti osana ja tundsin, et need on täpselt mulle loodud! Mõeldud-tehtud – tellisin need Reissi kodulehelt ära. Hämmastavalt kiire transport – 2 päevaga olid saapad kulleriga ukse taga! Saapad on super – täisnahk, väga kvaliteetne töö, ilusad detailid ning sobivad jalga ideaalselt. Käisin juba ka ühel lühemal reisil nendega, Reiss saapad olid mul siis esimest korda jalas, ja uskumatu, kuid terve päev jala käimist ning ei mingeid ville ega muid hädasid! Seega olen väga rahul.
***
My this autumn favorites are Reiss ankle boots which were extremely convenient from the first day and didn’t cause any pain after whole day long walking I did! They are from real leather and have beautiful details. What surprised me the most is the shipping time from UK to Estonia – it took only 2 days (usually it takes at least 7-10 days)! My compliments to Reiss for that!

Reiss Fleur flat ankle boots

Reiss Fleur flat ankle boots
Teine lemmikpaar sügiseks jõudis minuni Zarast. No päriselt – kus ma elanud olen, et sealt varem jalanõusid soetanud pole?! Olen siiralt üllatunud Zara jalanõude kõrges kvaliteedis ja seda nii mõistliku hinna eest. Jah, tegu pole nahkkingadega, kuid see pole iga kord ka oluline – ilus välimus, kvaliteetne viimistlus ning ideaalne sobivus jalale ja seda kõike mõistliku raha eest – mida veel tahta?

***

Second favorite pair for autumn I found from Zara. They are officially my first Zara shoes and I have to say – where have I lived before and not bought shoes from Zara?! They are definitely very good value for money, everything seems well and carefully made.

Zara flat moccasines

Zara flat moccasines

Zara flat black moccassines

Zara flat black moccassines

Pisut naiselikumat nooti annavad sel sügisel väikese kuldse lipsukesega Penelope mokassiinid. PS: need on hetkel poole hinnaga, vaid 49€, müügil siin.

***

Third pair fo autumn are feminine moccasines from Penelope. I just loved their golden bow on top of the shoes! PS: They’re on sale at the moment, only 49€, look at here.

Penelope black moccassines with golden bow

Penelope black moccassines with golden bow

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite Shoes For Autumn