EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Bags and gloves

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kindad võivad olla ilusad ja samaaegselt nii tavalised-igavad, kas pole? Sarnaselt kingadele meeldivad mulle lipsukesed ka kinnastel, ja sel lihtsal põhjusel, et annavad tavalisele kindapaarile natuke naiselikkust juurde. Kinnaste juures pean oluliseks seda, et need oleks kvaliteetsed – täisnahast ja soojad. Eestist ostes maksad selliste tingimuste eest end vaeseks, seega soovitan kindaid tellida internetipoodidest, näiteks eBay-st, kus hinnad algavad 2-3€-st ning värvivalik on lai. Minu kinnaste hind oli ca 10€ koos transpordiga :)

DKNY crossbody, black leather gloves
***
Gloves can be boring and so ordinary, right? But if you add some sweet details like bows or fur they turn to something beautiful and special. By gloves I appreciate quality – they should be from real leather and warm. These gloves I bought from eBay last year and prices there start from 2-3€ plus the color selection is very wide. I’m very pleased with the quality I received snd won’t buy any gloves from shops anymore :)

Black leather gloves with bow

Black leather gloves with bow

Sügisel kannan enamasti küll suuremaid käekotte, et kõik vajalik ära mahutada, kuid mu suur lemmik on DKNY crossbody, mis on nii universaalne, et seda saab kanda ka väiksema käekoti (väiksem ketiga rihm jääb külge) ja isegi clutch’ina (kõik rihmad käivad ära).
***
Usually on autumn I use bigger handbags to carry all necessary things with me. But my big favorite is also DKNY crossbody which is one very universal piece! I can wear it in three different ways: as a crossbody, as a smaller handbag and as clutch as well!

DKNY black crossbody

DKNY black crossbody golden details

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Bags and gloves