EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Saage tuttavaks - Dexter!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mulle ei ole veel tegelikult täielikult kohele jõudnud, et see tilluke tegelane nüüd meie perre kuulub. Saabus ta alles eile ja ma pean pidevalt ennast näpistama, et meelde tuletada jah, see on päriselt. Kui meie armas taks-viiner Riki täpselt 9 kuud tagasi kutsude paradiisi heljus, olin ma päris kindel, et uut kutsut ma niipea ei soovi, kurvastasin oma 12 aastase sõbra lahkumise pärast kõvasti.

Aega läks umbes pool aastat ja sai selgeks, et ilma koerata ma siiski elada ei saa, tänavatel nägin ainult koeri ja mul oli tükk tegu, et neist rahulikult mööduda, mind lihtsalt tirib nende poole. 

 

image

Olin üpris kindel, et uueks kutsuks saab foksterjer, need pulksirgete esijalgadega ja nööbisilmadega tegelased on mulle alati meeldinud. Mul ei olnud aga aimugi, et on olemas ka siledakarvalised foksid. Niipea, kui elukaaslane mulle arvutist ühte sellist näitas, olin ma müüdud! 

image

 Kuna mulle meeldivad lühikese karvaga kutsud pisut rohkem kui karvikud - minu jaoks on tähtis näha koera nägu ja silmi, emotsioone, siis olin ekstra õnnelik. Ja need minu lemmikud pulksirged esikäpad on ka täitsa olemas. :)

image

Läks mitmeid kuid enne, kui kutsu leidsime, millegipärast on neid siin Eestimaal väga vähe. Ka meie koera isa tuli Soomest kohale sõidutada, kodumaised on pea kõik omavahel sugulased ja paaritamiseks ei sobi. Siin ta meil nüüd on ja toob nii palju rõõmu ja nalja oma pikkade jalgadega ringi koperdades, nagu väike kitseke. :)

image

Nimi Dexter on pärit multifilmist Dexter's Laboratory, kus seda kandis üks geeniusest poiss,

kes oma laboratooriumis igasugu imevidinaid meisterdas, mäletate küll. :) 

 Dexter. 

image image

Selline näeb välja täiskasvanud siledakarvaline foksterjer, justkui väljavenitatud koonu ja jalgadega Jack Russell. :) 

image
source

 Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Saage tuttavaks - Dexter!