EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My favorite Youtubers

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Recently I have been really into Youtube and Youtubers and it´s kind of terrible, because time flies when you start watching funny and nice videos, it´s hard to stop! Anyway, I decided to show you my first favorite Youtubers, I must admit that I have been obsessed and I really look forward to see new videos from all of them! I would be super happy if you could share your favorites with me!

 

Viimasel ajal olen vaimustunud olnud Youtubes ja see on isegi veidi hirmus, kuna on nii lihtne jäädagi vaatama kihvte ja naljakaid videosid! Otsustasin aga näidata, millised kontod on hetkel minu suurimad lemmikud ja ootan nende uusi videosid väga. Oleksin väga rõõmus kui jagaksite minuga enda lemmikuid!


ZOELLA
- She is my absolute favorite with her girly and happy personality, also she looks so pretty, have such a nice voice and looks lovely as a person also. Zoey lives in UK, so probably you would love her English also, oh this British accent, am I right? I really enjoy her haul, collaboration, beauty and actually all of her videos, I really can´t use favorite categorie, so just go and check her account out and I promise, you´ll love her!

ZOELLA - Ta on kindlasti mu suurim lemmik, kuna Zoey on väga rõõmsameelne ning "plikaliku" iseloomuga, lisaks näeb ta väga hea välja ja tundub väga sümpaante ka isiksusena olevat ning mulle meeldib tema hääl. Ta elab Inglismaal, seega armastate tõenäoliselt ka tema inglise aksenti, on mul õigus? Mulle väga meeldivad kõik tema videod, raske on lemmikut välja tuua, minge vaadake järgi ja tõenäoliselt saate samuti endale uue lemmiku!


POINTLESS BLOG - Alfie from Pointless Blog seems like such a cool and fun person and his videos always make me laugh, so this already deserves thumbs up. Also he is Zoella boyfriend and I love watching videos with her or even when her brother Joe is also included, they all match together so well! Also his book called The Pointless Book looks like must have or great birthday present, I have to get it.

POINTLESS BLOG - Alfie on blogis Pointless Blog ja ta tundub olevat väga kihvt ja humoorikas isiksus ning tema videod ajavad mind alati südamest naerma. Lisaks on ta Zoella poisssõber ning eriti meeldivad mulle videod, kus nad on koos või lisaks veel Zoey vend Joe, nad teevad head koostööd! Lisaks on ta välja andnud raamatu The Pointless book (tõlkes mõttetu raamat), mis tundub olevat väga kihvt endale või sünnipäeva kingiks.

[embed=videolink][/embed]

TYLER OAKLEY - Tyler is American and first of all, his laugh is so funny and it always, I mean always, makes me laugh also! Seems like he travels quite a lot and have always so many things going on, which is always itneresting to see through videos. Also his mom looks also such a fun person and mostly I actually enjoy all of his collaboration videos.

TYLER OAKLEY - Tyler on ameeriklane ning peab ütlema, et tema naer on väga naljakas ja ajab omakorda mind alati naerma! Tundub, et ta reisib palju ning pidevalt on käed-jalad tööd täis, mis on muidugi põnev. Samuti tundub tema ema olevat väga tore ning üleüldse meeldivad mulle eelkõige tema teiste Youtube kasutajatega tehtud videod.

[embed=videolink][/embed]

LAUREN CURTIS- Lauren is definitely my favorite when it comes to beautyworld in Youtube. She looks so gorgeous and does such a lovely makeup. Also I really like her personality, especially since she have lot´s of going on through her life and I like that she is always supportive and shares all kind of inspirational quotes and thoughts with her readers. Such a inspirational woman!

LAUREN CURTIS - Lauren on ilumaailmast kindlasti minu lemmik. Ta näeb väga kaunis välja ning tema tehtud meik on alati veatu. Lisaks meeldib mulle väga tema isiksus, eriti kuna ta on oma elus palju pidanud läbi elama ja seetõttu on ta enda lugejatele väga toetav ja inspireeriv.


MY LIFE AS EVA - Eva is a girl from USA and her videos looks always so bright, joyful and happy, which is nice beacuse it makes me a smile. She does lot´s of inspirational DIY´s and just fun videos. I really like her editing style and she also looks super pretty and fun person. If you have this bad day with no mood at all, I promise, just check out some of her videos and you get so much positive energy from her, she is amazing! As she said:"I´m is so wierd that it hurts," it toatlly made my day because this girl knows how to be funny without trying.

MY LIFE AS EVA - Eva on tüdruk USAst ja mulle meeldivad tema videod, sest need on alati väga rõõmsad, värvikirevad ning põnevad ja toovad naeratuse näole, mis on alati hea! Ta teeb palju DIY ja lihtsalt kihvte videosid, mida on väga hea vahelduseks vaadata. Mulle väga meeldib tema videode stiil ja muidugi näeb ka ta ise armas välja! Kui sul on halb ning eriti hall päev, siis luban, kui oled ära vaadanud mõne Eva video, saad temalt kuhjaga positiivset energiat!




CLAIRE MARSHALL - Claire is definitely a unique and looks like a strong woman who has her own point of view and I really like it! Also she have amazing apartment and such a fierce cat called Bruce Lee! Claire talks mostly about beauty and pretty clothes, also a bit vlogging and just bits and pieces from everyday life!

CLAIRE MARSHALL -
Claire on kahtlemata väga unikaalne ja tundub olevat iseseisev naine, kellel on enda nägemus asjadest ja mulle väga meeldib see! Lisaks on tal super kihvt korter ja isepäne kass nimega Bruce Lee. Claire räägib peamiselt ilust ja riietest, kuid lisaks teeb ka vloggimist ning näitab veidi siit ning sealt enda elust.

My Facebook page / My Instagram page

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli My favorite Youtubers