EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Septembri tühjad totsikud.

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

See kuu olen ma päris palju asju jälle tühjaks saanud.  Tavaliselt olen ära kasutanud kas 1 või 2 toodet.. Seekord on neid lausa 10 ;D
Siin on nad kenasti üles rivistatud:






Lõpetasin oma suure TBS duššigeeli maasika lõhnalise. Olin seda kasutanud juba pääääris pikalt. Samas on mul vannitoas mitmed duššigeelid poolikud. Vaheldust on ju vaja :D Võiks öelda, et ma lausa kogun neid. Jälle ma märkan poes riiulil midagi huvitavat ja lõhnavat ja nii see mu korvi jällegi lendab. Samas au ja kiitus mulle. Ma pole juba kuskil kuu endale uut pesuvahendit soetanud. Rekord :D Kuid TBS juurde tagasi tulles. Siis  mulle meeldis selle toote juures kõik: pakend (mõnusalt suur) pumbaga mul ka probleeme polnud. Samas vb natukeen häiris see, et korraga tuli väga vähe toodet. Mina olen harjunud geele suure hunniku svammile panema. Mida rohkem vahutab, seda mõnusam on ka aroom.  Selle toote lõhn oli mõnusalt maasikane. Kuigi lõpus tundus see liiga imal. Vb olin juba sellest lõhnast ka tüdinenud. Natuke liiga keemiline tundus see mulle. Kuid üldjuhul olen ikkagi rahul. Tegi oma tööd hästi.

 Samuti AVON kehakreem on mul otsas. Võiks öelda, et olen selle kreemiga päris rahule jäänud. Tegu siis granaatõuna ja mango kehaemulsiooniga. Minu jaoks oli natukene liiga vedel konsistent. Olen harjunud kasutama paksema koostisega kreeme. Nii, kui ma käele panin kreemi, tahtis see kohe minema "ujuda". Samas suvel oli seda päris hea kasutada. Nüd talvel vajab mu nahk rohkem niisutamist ja kaitset, siis ongi hea, et see pudel sai ennem otsa. Nüüd soetan endale natukene teistsugusemaid tooteid. Samas mulle väga meeldis selle kreemi juures selle lõhn. Mõnus ja värsendav. Nahal jäi ta ka natuke liiga "rasvane". Ehk siis ta ei imndunud nii hästi naha sisse ja pidin kauem ootama, et riided selga panna. Ei taha ju kreemi kohe riietsse ka pühkida :D




AVON-i  ja Oriflame jalakreemid.  Avonist on mul nüüd otsas nende piparmündi ja aaloega jahutav emulsioon ja rohelise tee ja piparmündi jahutav jalakreem.  Suvel on need väga mõnusalt. Niisutavad kenasti ja jätavad naha pehmeks ja mõnusalt värskelt lõhnavaks. Kasutan väga palju jalakreeme. Vahel teen neile süvahooldust. Õhtul kreemitan ilusti jalad kokku ja siis panen sokid jalga ja nii ma tudu sokkidega. Hommikusk on jalad nii puhanud. Mõlemad kreemid on vedeleama koostisega. Lõhn on samuti värskendav.
Oriflamelt on mul nende winter treat ginger&clementine jalakreem. Mulle meeldib selle lõhn jällegi ( ma räägin ma ostan asju lõhna järgi  :))  ja seekord on tegu paksema koostisega. Lausa kahju, et see nii ruttu mul otsa sai. Eriti mõnus on seda määrida just nüüd sügis õhtudel. Eriti annab tunda ingveri aroom, Kellele ingver ei sümpatiseeri, siis neile see ei sobi. Mulle sobib. Usun, et see ei jäänud minu viimaseks kreemiks.


 

Jällegi üks tühi Oriflame potsik. Tegu siis nende Perfect Fusion jumestuskreemiga toonis Porcelain. Minu heledale nahale on see sobiv. Nii raske on leida enda nahatooniga ühilduvat jumestuskreemi. Ja samuti ootan ma, et see ka püsiks. Mul on rasune nahk, seega peab minu puhul jumestus püsima 8 tundi. Seda see kreem ei tee. Seega pean päeva jooksul ikka värskendama enda nägu puudriga, et nahk ei läigiks. Nüüd talvel tõmbub mu nahk kuivemaks. Aga T-tsoon on ikka  problemaatiline. Ja minu jumestuskreem peab ka väga hästi katma. Ma ei tee iga päevaselt  katvat meiki, kuid häda sunnil on seda ka vaja vahel teha. Seega selle jumestuskreemi kohta ütlen niipalju, et kes soovib ja tahab endale veidike katvamat jumestust ja kelle nahk pole rasune, siis usun, et see toode on Teile sobilik. 




Garnier Fresh Essentials silmameigieemaldaja. Olen rahul, et avastasin enda jaoks just selle eemaldi. Olen varasemalt ka Garnieri tooteid kasutanud, kuid siis ei jäänud ma rahule. Ma kahjuks ei mäleta, mis silmameigieemaldi see oli, kuid usun, et kui näeksin seda, siis tunneksin ära. Kuid jah, peast ei oska nii öelda. Ma ei jäta tavaliselt asju meelde, mis mulle ei sobinud. Aga see toode on siin lausa kullatükk. Koostis pole rasune, st ei jäta silamdele sellist rasvast tunnet, samuti ei ärrita see mu tundlikke silmi ja meigi võtab ka kenasti maha. Tõsi, vahel ma ei taha oma silmi liialt hõõruda ja siis võib ripsmetušši natuke ka alles jääda ripsmetele. Nii, et kui hommikul peeglisse vaatan, siis silmaalused on mustad natukene. Aga seda olen täheldanud igasuguse eemaldi puhul. 

JOIK toniseeriv näovesi astelpaju ja aaloega. Olen selle tootega samuti väga rahul. Alguses ostsin selle suure ebausuga, et ei tea, kas ikka aitab ja kas ikka on nii hea, kui olen kuulnud.  Mul on selline tundlik ja turtsakas nahk. Iga asi mulle ei sobi. Alguses, paar päeva, kui olin seda kasutanud, vaatasin, et nu ei. Punnikesi tekkis juurde. Olin juba nõus selle nurka viskama, kuid samas oli mu nahk peale seda näovett kasutades mõnusalt pehme ja niisutatud. Vahel harva tuli peale seda kasutada ka näokreemi. Kohati jättis naha ka kollaseks, kuid see ei häiri mind. Saabki natukene jumet oma kahtvatule nahale :) Toode tekitab kohati nahale ka sellise kipituse tunde, kuid see möödub kiiresti. Jahutab ja värskendab kenasti. Ja need pisikesed punnikesed vahel küll tekivad, kuid selle vastu aitab kooriv mask ja ei hullu. 

Ma viskasin kogemata on Regugel-i tyhja tuubi ära. Tahtsin seda samuti siia panna, kuna see on tõesti väga hea silamgeel. Seega pildistasin oma täis tuubi, mille nüüd ostsin. Ma olen proovinud väga palju erinevaid tilkasid, kuid ütlen,et see on ainus, mis mind ka aidanud on. Olen väga hädas oma kuivade silamdega. Kohati on asi nii hull, et ei saa silmi üldse lahti hoida. Kuna töötan 8 tundi päevas kuvariga ja ka kodus olles on vaja arvutis aega veeta, siis võite ette kujutada kui väsinud mu silmad võivad olla. Aga see on toode, mis mind ka reaalselt aitab. Tõsi, vahel on mul tunne, et isegi see ei niisuta mu silmi piisavalt, kuid siis panen silma suurema koguse geeli ja voilaa. Aitab küll. Avastasin selle kuskil 3 kuud tagasi. Seega,kes on samuti hädas oma kuivade silmadega ja kõik kontori inimesed. Siin on toode, msi teid ka aitab.

Sensodyne valgendav hambapasta. Toode nagu ka nimi ütleb,  valgendab. Kasutan seda siis kui tuju on. Mul on avatud 2 hambapasta tuubi. Ärge küsige miks, aga millegi pärast ei suuda ma koguaeg ühte ja sama pastat kasutada. Veider kiiks. Selle pasta kohta ei ütle midagi halba. Küsite, kas see ka valgendab. Jah, mina olen vahest aru saanud. Kuikasutan seda või mingit muud, siis vahe on tunda. Mitte küll nii märgatavalt, kuid mina näen vahet. Ostan seda ka uuesti.





Sellised olid minu septembis tühjaks saanud tooted. Nüüd aga lähen ja vaatan õue. Päike paistab ja tundub, et mõnusalt sügiseselt soe. 
Nautige Teie ka toredat pühapäeva päeva. 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Septembri tühjad totsikud.