EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Contouring and brushes

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Lately I have been more and more interested in contouring the face as it is quite crucial for a pefect make-up end result.

 

IMG_1425.JPG
Viimasel ajal on mind näo modelleerimine aina rohkem huvitama hakanud, sest nagu kõik teame, on see kauni make-up’i lõpptulemuse saavutamiseks äärmiselt oluline. Tore, et oma ala profid on hakanud kontuurimist detailselt ka videote kaudu õpetama ning eesti ilublogijatest on väga hea ja põhjaliku õpetuse üles pannud Liina (vaata siit) ning ka Jenni näitab piltide kaudu, kuhu ja mida näo kontuurimiseks kanda (vaata siit). Liina teeb puust ja punaseks selgeks kontuurimise põhitõed ning mina isiklikult sain tema õpetusi järgides oluliselt parema tulemuse kui siiani.
***
It’s great that make-up professionals have started to teach through video tutorials how to achieve professional results by your own, at home. Estonian beauty blogger Liina uploaded lately her instructions how to contour you face. Her video is very good as it starts with very first contouring principles and ends with step-by-step instructions how to do it yourself (look it here, sadly it’s in estonian language but picture explaines everything very good as well).

Kontuurimisel on oluline õige kontuurpuuder, mis võib olla matt, näiteks ilma sädeluseta päikesepuuder. Käisin sellist täna poes otsimas ning kuigi Liina soovitas Borjous päikesepuudrit, siis mina otsustasin Loreal’i Glam Bronzer kasuks (toon 102). See tundus pisut tumedam kui Borjous oma ning sisaldas lisaks heledat highlighterit. Ehk 2 ühes toode. Proovisin selle ka kohe järgi ning tulemus jäi vähemalt minu arvates väga hea. Toode on mõnusalt hajutatav ning ei sisalda sädelust.
***
It’s important to have right tools for contouring and as Liina said in her video the contouring powder has to be without any glitter and darker from your own skin tone. She suggested to use Bourjous bronzer but I decided for Loreal Glam Bronzer which includes highlighter additionally to bronzer (no 102). This product worked on me quite well – it’s very easy to blend and doesn’t include any glitter.

IMG_1429.JPG
Lisaks soetasin blogijate poolt palju kiidetud Real Technique meigipintslite komplekti, eeskätt seetõttu, et mul polnud kontuurimiseks sobivat pintslit. Võtsin jumestuspintslite komplekti, mis sisaldas 4 erinevat pintslit: peenike peite- ja huulepintsel (detail brush), jumestuskreemi pintsel (foundation brush), väiksemamõõduline tolmpuudri pintsel (buffing brush) ning spetsiaalne kontuurimis ja -highlighteri pintsel (contour brush). Kuna puudripintsel on tavapärastest ca poole väiksem, siis proovisin sellega kontuurida ning see õnnestus suurepäraselt. Seega mina kasutan kontuurimiseks edaspidi just seda pintslit.
***
I also bought a new set of brushes from RealTechnique, as it’s often suggested by different beauty bloggers. Namely I didn’t had proper contouring brush before. After testing those brushes I found that Buffing Brush is even better for contouring as the Contour Brush. Buffing brush is ment actually for powder but as the brush head is rather small I think it’s even better for contouring.

IMG_1428.JPG

IMG_1426.JPG

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Contouring and brushes