EEVA naistekas

Teisipäev, 30. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Chanel Perfection Lumiére Velvet Foundation

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Suvel lasin näonahal jumestuskreemidest puhata ning kui nüüd mõned nädalad tagasi uuesti jumestuskreemi kasutama hakkasin, reageeris näonahk sellele väikeste punnidega.

 

IMG_1366.JPG
See tuletas meelde, et ka eelmine talvehooaeg olin nendega aeg-ajalt hädas: punnid on pisikesed ja tekivad suu ümbrusesse. Kuna oli tekkinud otsene seos jumestuskreemi kasutamise ja punnide tekkimise vahel, otsustasin praeguse Yves Saint Laurent Youth Liberator jumestuskreemi (millest kirjutasin pikemalt siin), millega muidu väga rahul olen, välja vahetada. Alustasin otsinguid blogide review’dest ning täpsemalt otsisin märksõna “kuivale nahale sobiv jumestuskreem” järgi. Valikut tuli ning kuna ühed sagedamini figureerivad tooted olid Chaneli Vitalumiere ja Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, läksin Kaubamajja nende vahel lõplikku valikut tegema.

Kaubamajas selgus, et Giorgio Armani Luminous Silk Foundation’i müügil pole, alternatiiviks oli Maestro Fusion Make-Up, kuid kuna kohapeal polnud kedagi, kes oskaks aidata sobiva tooni valimisel, jäi see ostmata ning valikusse jäi Chanel. Seal oli vähemalt üks müüja, kes soovitas proovida Vitalumiére asemel uuemat jumestuskreemi, Perfection Lumiére Velvet. Valisime mulle sobivaks tooniks 20 Beige.

IMG_1362.JPG

Konkreetse jumestuskreemi puhul lubati, et tegu on velvetise mati jumestuskreemiga (mul pole siiani muide ühtegi matti jumestuskreemi olnud), mis on õlivaba, sisaldab SPF15 ning tagab veatu jume kogu päevaks. Kõige olulisem oli minu jaoks, et see oleks niisutava toimega ning matistaks samaaegselt näonaha.
Chaneli Perfection Lumiére Velvet on väikeses miniatuurses 30ml klassikalises pudelikeses ning pumpa sel pole, mis teeb kasutamise võrreldes YSL Youth Liberator‘iga pisut ebamugavamaks: pudelist väljuv vedela kreemi kogus on kord palju, kord vähe ning lisaks määrib pudelit… Pakendi funktsionaalsusele võiks seega rohkem tähelepanu pöörata, sest hügieenilisus ja puhtus on selliste toodete puhul suhteliselt tähtsad.

IMG_1363.JPG
Aga see on ka kriitika osas kõik :) muus osas on Chaneli jumestuskreem igati tasemel: tänu vedelale koostisele on see kergesti hajutatav (seda peab küll suhteliselt kiiresti tegema, sest kreem kuivab kiiresti), katab keskmiselt (mul on suhteliselt probleemivaba näonahk, seega mulle sobib; kel vaja üht-teist peita, siis võib proovida teist korda veel kreemiga katta või pole see toode kõige sobivam) ning jätab näonaha tõesti selliseks velvetiselt siidiseks nagu Chaneli reklaamfotodelt võib näha.

IMG_1369.JPG
Seega olen juba praegu, mòne kasutamispäeva järgselt ülirahul selle ostuga ja vähemalt esialgu pole näonahk jumestuskreemile punnikestega vastanud. Julgen Chaneli uut jumestuskreemi soovitada küll ning YSL Youth Liberator, siiani mu suur lemmik, leiab loodetavasti mu sõbrannade hulgas endale uue testija :)

IMG_1367.JPG

***
As my current favorite foundation YSL Youth Liberator (about which I wrote here) didn’t get along with my skin after summer foundation-free period and caused small irritation around mouth area, I decided to try some new foundation. I made careful research in Internet, searched “best foundation for dry skin” and reached two many times mentioned products: Chanel Vitalumiere and Giorgio Armani Luminous Silk Foundation. At shop I decided for third product – new Chanel Perfection Lumiére Velvet which promised to give matt, velvety result for whole day. Plus it is oil free and includes SPF15.

Product is packed into miniature 30ml bottle. Creme concistency is very liquid which makes the usage little bit unconvenient after I have been used to absolutely perfect YSL Youth Liberator bottle with pump. But thats the only minus by Chanel Perfection Lumiére :)
Everything else is wonderful: product is light and well blendable (do it fast as it dries quickly), has medium coverage (as I have quite problem free skin it’s perfect for me; for hiding something you can try to apply two layers) and gives really beautiful velvety matt end-result as we can see on Chanel ad’s!
After using it couple of days I’m totally in love in that product and my skin seems to be happy as well with it. My favorite till today, YSL Youth Liberator, will hopefully find new user for itself among my friends :)

IMG_1361.JPG

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Chanel Perfection Lumiére Velvet Foundation