EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Add some volume

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui juuksed pole loomulikult paksud ja kohevad, siis tulevad appi volüümi lisavad abilised.

 

IMG_1303.JPG
Viimased paar kuud olen kasutanud volüümi lisavaid šampooni, palsamit ja volüümispreid ning tulemusega võib igati rahule jääda: juuksed on nähtavalt kohevamad ja juurteosast volüümikamad. Mida siis kasutan – kuna mõnda aega tagasi kasutatud Alterna niisutav palsam oli väga hea, otsustasin proovida sama tootja volüümi lisavat šampooni ja palsamit. See tandem töötab koos igati kenasti – juuksed on kohevamad ja paksemad.
Alterna toodete kasuks räägib ka see, et need ei sisalda ei parabeene ega sulfaate.
***
Last couple of months I have been using hair products which promise to give extra volume. As I was really pleased with the results of Alterna moisturizing conditioner I decided to go for the same brand volumizing products. And results are pleasing: they really do it’s work as promised – hair have visibly more volume.
Plus – Alterna’s products doesn’t contain sulfates or parabens, which is only positive!

IMG_1299.JPG
Juuksejuurtele olen kohevust lisanud Kevin Murphy Anti.Gravity.Spray abil ning ka see töötab hästi: 1-1,5 cm “kõrgust” lisada pole probleem. Kuid selline efekt toimib muidugi ühes “õige” föönitamisega: kuivata juukseid pea alaspidi.
***
For hair roots I use Kevin Murphy’s Anti.Gravity.Spray and adding 1-1,5 cm extra “height” isn’t a problem at all. Of course to achieve this result you need to dry you hair upside down.

IMG_1301.JPG
Testimist ootab ka Kevin Murphy juukseid tihendav šampoon hõredatele juustele Plumping.Wash – kas kellelgi on sellega kogemusi?
***
Kevin Murphy hair thickening shampoo for thin hair Plumping.Wash is waiting for testing – have you any experience with it?

IMG_3536.JPG

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Add some volume