EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Scholl//Fresh Step jaladeodorant

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna peagi on tulemas külmemad ilmad on vaja kinnisemad jalanõud välja otsida. Paljudele on aga probleemiks see, et jalad hakkavad higistama. Kasutasin varasemalt jalaspreid, mis on suvel ideaalne, kuid otsustasin nüüd proovida jaladeodoranti. Viimasel ajal on väga palju reklaami saanud Scholl ning nende tooted olid parasjagu ka soodushinnaga, seega soetasin selle umbes 4 euroga.
Deodorandil on kaks toimet: 1) neutraliseerib lõhna 2) annab 24-tunnise kaitse lõhna vastu

image
Enne kasutamist tuleks pudelit raputada ning pihustada 10-15 cm kauguselt. Kõige rohkem häirib mind pakendil kirjas olev lause:Annab jalgadele kerge meeldiva lõhna. Esiteks, kui ma selle toote jalgadele pihustas on lõhn nii vänge, et siseruumis olles võib lausa lämbuma hakata. Esimesel kasutuskorral lasin seda jalgadele lausa rõõmuga ning palju ja pärast oli tulemus käes, hingata oli praktiliselt võimatu ning tuulutama pidi ruume üsna tükk aega, et seda lõhna üldse tunda ei oleks.Ka minimaalselt pihustades on lõhn äärmiselt tugev. Arvan, et seda võiks siiski pakendil mainida, sest allergilised inimesed võiksid sellest kindlasti eemale hoida. Teiseks ei ole see lõhn eriti meeldiv. Arvatavasti seetõttu, et see on liiga tugev.
Üldiselt jalad haisema pole hakanud seda kasutades ning mingeid muid probleeme ei tohiks sellega olla. Osta ma seda ei soovitaks, sest taoliste toodete puhul on lõhn siiski väga oluline minu arvates.

Millised on Teie kogemused Scholl toodetega?

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Scholl//Fresh Step jaladeodorant