EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

3* LUSH review

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mis puutub minu nahahooldusesse, siis seal võiks alati olla midagi enamat kui lihtsalt puhastuspiim, toonik ja näokreem. Ma lihtsalt armastan erinevate toodete avastamist ja testimist! Niisiis, kui mind hakkas see igaõhtune pese-puhasta-niisuta rutiin ära tüütama, valisin Lushi poest välja kolm huvitavat toodet. Noh, et oleks ikka avastamisrõõmu ning näonahk oleks uue aastaaja eel korras.

imageimageimage
image
Angels on bare skin (hind 8.50) on natuke teistsugune näopuhastaja. See tuleb tahkel kujul ning tuleb segada paari tilga veega. Sisaldab korralikus koguses erinevaid õlisid ning on loodud kuivale, tundlikule või vanemale nahale. Kasutan seda siis, kui suurem osa mustust (loe: meiki) on juba maha pestud, hoian umbes minuti ning pesen maha. Sisaldab pisikesi koorivaid osakesi, mis omakorda teevad näonaha eriti klaariks, niiet hiljem toonikuga üle tõmmates on vatipadjake täiesti puhas. Kuigi see lõhnab natuke imelikult, on see ikkagi huvitav toode ja väärt proovimist. image
image
Catastrophe cosmetic (hind 8.15) värske näomask on mul juba kolmas. Sisaldab kalamiini, kummeliõli ja mustikaid.  Olen selle maskiga väga rahul, sest see tõesti teeb oma tööd - puhastab ja viib nahapooridest kogu mustuse välja. Maski on kerge maha pesta ja ei määri kraanikaussi. Kuigi ma naljalt ei unusta oma nahahoolduses midagi ära, siis Lushi värskete värskete maskidega on lood teistmoodi. Neid peab hoidma külmkapis ja nii need lihtsalt ei näe alati oma lõppu ning kuivavad ära.
PS! Kuigi "parim enne" on tavaliselt üks kuu, säilivad need kindlasti kauem ega lähe pahaks.
PS2!Lushi koduleht ütleb, et maski jätkub neljaks korraks, mina lisan juurde, et vähemalt kaheksaks korraks. image
Full of Grace`il (hind 11.30) olin silma peal hoidnud mõnda aega. Seebikujuline tahke näoseerum - kas pole mitte huvitav? Igal juhul peitub selle sees huvitavad koostisosad, mida minu nahk enne saanud pole - murumuru- ja kupuakuvõi, roosiõli ja aegšampinjonid! Full of Grace saab kasutada mitut moodi:
öökreemi asemel - nahk jääb siidine ja pehme, nahk on turgutatud hommikuni. Esimestel kasutuskordadel oli konsistsent kreemine, siis aga tulid õlid välja, mis mulle väga sobib.
eriti põhjaliku näopuhastuse puhul - lase seerumil mõjuda umbes 20 minutit, seejärel kasuta mõnda Lushi näopuhastajat (mina olen kasutanud seda sama Angels on Bare skin`ni või miks mitte proovida koos mõne muu koorijaga), pese maha ja kreemita. Nahk jääb pärast protseduuri SUPERpehme, eriti meeldib mulle seda teha hommikuti enne meikimist.
koos maskiga - enne maski lase seerumil mõjuda 10 minutit, maskita ning lase sama kaua veel mõjuda. Proovisin, aga ei täheldanud midagi uut...
koos toonikutabletiga - masseeri Full of Grace sisse nahale ja auruta. Pole proovinud, aga usun, et sobib kasutada lihtsalt kuuma veega aurutades, sest nahapoorid avanevad ning seerum saab töötada täisvõimsusel.

image

Kas olete siit midagi proovinud? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp 3* LUSH review