EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Midagi uut

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna mu vannitoa kastike hakkab vaikselt kahanema seal olevatest toodetest ja ruumi on kuidagi palju, siis tuli midagi ette võtta. Ja nii ma tegingi : Tellisin Avonist natuke staffi juurde :D Täienduseks nukrale kastile :D 

 
Samuti ma valisin juba üht teist uuest kataloogist. Aga sellest juba teises postituses ;)
 
 
Clearskin sarjast tellisin endale Poore sügavpuhastava jahutava tooniku (mul on see varasemalt ka olnud. Veidike vänge on. Näole kandes panen silmad kinni ja samuti tõmban kopsud õhku täis. Käin kiirelt vatutupsuga näost üle, lehvitan tuult näo ees ja silmad lahti ja võin taas normaalselt hingata), samuti tellisin poore sügavpuhastava mustade mineraalidega maski.
 
 
Selle sarja näomaskid on päris head. Sari on mõeldud nahaprobleemidega võitlemiseks. Viimasel ajal olen ma samuti oma nahaga kimpus, siis otsustasin uuesti endale sellest sarjast paar asja tellida. Kuid sügavpuhastavat mustade mineraalidega maski ma varem pole kasutanud. Seega tellisin prooviks.

 Toode ise on musta värvi, paksema koostisega, lõhnatu. Vähemalt mina ei tundnud midagi.
Nagu siin pildil näha on, siis ongi selline must, paks mask. Proovin selle homme ära, siis mingi ajal teen ka mingise ülevaate siin :) 
 
 Vaadake seda kaunitari. Tegu on siis Avoni Ultra Color Bold huulepulgaga ja mina valisin tooni Peony Pop. Pildil tundus värv natukese tumedam, kui tegelikult. Kuid mis sellest. Sattusin sellest vaimustusse.
Kuju on täpselt ideaalne huultele värvi lisamiseks

Armas kiri AVON.  Samuti see ümbris mõjub kuidagi luksuslikult.  
 Ja see pigment.





 

 


 
Sattusin kohe hoogu. Aga ma tõesti olen meeldivalt üllatunud sellest huulepulgast. Tahan kindlasti ka teisi värve proovida. Seega lisa on tulemas :D Ma pole eriline huulepulga inimene, kuid nüüd võinisegi rohkem neid kasutama hakata. Sügisel on ilusad selged värvid alati teretulnud.  Pildid tegin päevavalguse käes. 
 
 
Kuna ma eelmises postituses kurtsin, et mu juukseõli sai otsa, siis nüüd tellisin prooviks argaaniaõliga hooldus toote. Tegu siis Maroko argaaniaõliga toitva pähejäetava juuksehooldusega. Loodan, et tegu on sama hea tootega, mis oli kuivade juukseotste seerumiga. 
 
Samuti oli vaja uut kätekreemi. Selleks sai nüüd kaokao ja lootosega hooldav kätekreem.
 
 Mul on nõrkus küünelakkide vastu Kuna sai 2 lakki 5 euriga, siis ma ei kahelnud hetkekski. Tellisin uue pealis-ja aluslaki. Kaks ühes :)  Samuti pakkus mulle huvi too Gel Finish lakk. Tooniks valisin ma Envy. Kuna mu kollektsioonis ei ole veel ühtegi rohelist lakki, siis mõtlesin proovida.
 
Väga hull ei olegi. Ärge pange tähele- küünenahad said ka natuke lakiga kokku. Iseenesest on ilusa tooniga lakk. Meeldib see, et tegu on ilusa, kirka värviga, sain ühe kihiga kogu küüneplaadi kenasti kaetud. Samuti läigib mõnusalt. Eksta ma pealislakki ei kasutanud. Saame näha, kui kaua ta peal püsib.
 Ja nüüd tuleb viimane ja hapupiimane :D
Tegu siis ColorTrend sarja valge silmapliiatsiga. Kuna ma tahtsin valget pliiatsit, siis lihtsam, kui poodi minna, oli see läbi neti tellida. 

Esmamulje: kuidagi kõva. Ses suhtes, et pidin mingise triibu saamiseks ikka tugevalt ja miti mitu korda vajutama, et mingine toon käele saaks. Mõtlen, mis mu vaesed silmad siis taluma peavad. Ühesõnaga, lõpuks ta mul valge värvi jättis järgi, kuid jah, silmapliiatsilt ootan veidike pehmemat koostis, et paremini silmale kontuure joonistada. Saame näha. Hetkel ma seda silmale panema ei hakanud. Vb on esmamulje petlik. Saame näha.
 
 
Sellised siis olidki mu tooted, mis ostsin täienduseks :) Varsti on veel lisa tulemas, sest kui hoogu satun, siis see tähendab, et sattusin hoogu :D peas juba küpsevad uued soovid, mida tahta ja mida vaja on. Vahepeal mõtlesin kül, et pole mul midagi vaja. Aga võta näpust. 
Täna on super ilus sügise ilm või siis suvelõpu. Kuidas vötta :D Nautige seda imelist ilma. Panen ka nüüd arvuti kinni ja lippan õue.
 
                                   ..............................................................................................
 
                                   Ilusat esimese septembrikuu nädalavahetuse päeva !! :)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Midagi uut