EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What´s in my makeup bag.

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Järgnevalt toon Teieni oma meigikoti sisu :D   Suvel pole see eriti mahuks, seega on hea seda igale poole suure vaevata kaasa vedada

Järgnevalt toon Teieni oma meigikoti sisu :D   Suvel pole see eriti mahuks, seega on hea seda igale poole suure vaevata kaasa vedada.

Tegu on Collistar makeup bag-iga. Sain selle siis kauba peale, kui tellisin www.Levelzone.ee endale sama firma ripsmetušši ja silmameigi eemaldi. Kasutan seda kotti mingi 2 a. juba. Olen rahul. Mõnus pisike, kuid samas mahutab mu hädavajaliku kõik ära ;) 
 

 

Naked Urban Decay Flushed
See palett on saanud nii lühikese ajaga minu favourite toodete nimekirja :) Niivõrd hea pigmendi ja toonidega. Täpselt minu heledale nahale sobiv. 
 
 
Oriflame BB-cream
 

 

 
 
Kuna ma suutsin oma jala ära põletada, siis on hea näide, kuidas see BB kreem katab :) Midagigi kasulikku.
 
 
 
Ega siin eriti näha ei ole. Samas BB kreemid ei kata ka nii väga. Pigem ühtlustavad nahka.
 
 
 


Jumestuskreeme ja BB kreeme kannan peale selle svammiga.



Boi-ing peitekreem

 

 
Millegipärast arvutis näitab, et see viimane pilt on õigetpidi ja kõik ok, kuid kui siia panen, siis tagurpidi. Igatahes, ei hakanud sellega rohkem oma pead vaevama. Jääb nii :)
Samuti tegin selle peitekreemi katvusest pildi. Olen lugenud väga palju arvustusi ja kõik kiidavad. Kuid mina ei tea. Mina sellest nii väga vaimustuses ei ole. Panin Kaubamajas MAC osakonnas silma peale hoopis nende peitekreemile. Samas tahaks selle eelnevalt ära lõpetada, kui jälle uue ostan. Aga südames kripeldab ikka veel MAC Studio Finish concealer .
 
 
 
 
Ontic minerals mineraalpuuder

 

Tegu siis 100 % loodusliku mineraalpuudriga ja tooniks on Panna Cotta.  Tellisin selle LINK. Varsti hakkab see mul kahjuks otsa saama. Olen sellega päris kaua samas hakkama saanud. Kuna seda kulub väga vähe, siis pole midagi imestada. Kasutan seda vahel (kui on head päevad) ainsa jumestustootena, kuid enamasti panen kas BB kreemi  või jumestuskreemi kinnitamiseks.
 
 
 
 
 
Oriflame The One Volume blast mascara



 


Esimesel pildi kandsin ühe kihi tušši ripsmetele. Need pildid ei tulnud mul eriti hästi välja, kuid ehk mingi abi ikka on :)

Katsin teise kihi tušši ja samuti värvisin alumised ripsmed.

 

 
Viimasel pildil kandsin pm. kolm kihti. Olen selle tuššiga rahul, kuna maha tuleb kenasti, ei ärrita silmi ( mul on väga tundlikud silmad) ja püsib ka terve päeva kenasti peal. Lisab ka volüümi nagu lubatud. Ostaksin ka teist korda ;)
 
 
 
 
 
Oriflame huulepalsam karamell

 

Igal pool peab minuga kaasas olema huulepalsam. Seega suvel, kui õhk ja päike kuivatab, on see eriti vajalik toode. 
..........................................................................................
 
Selline mu makeup koti sisu ongi. Siia ei pildistanud ma pintsleid, mida kasuta. Kuid proovin teinekord oma pintsli kollektsiooni ka üles pildistada.
 
Ja täna hakkaski vihma sadama. Oh seda rõõmu ja samas ka kurbus. Algas ju  minu puhkus.. Kuid ootan ja loodan, et terve nädal ei saja ;) 
 
 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn What´s in my makeup bag.