EEVA naistekas

Teisipäev, 30. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Too Faced Better Than False Lashes Mascara

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kõik me tahame pikki ja tihedaid ripsmeid ning kui neid pole looduse poolt antud, mis siis teha?
Üheks lahenduseks on ripsmeseerumite (millest kirjutasin siin) kõrval pikendavad ripsmetušid. Seekord testisin Too Faced Better Than False Lashes ripsmetušši, mille peale kandmine toimub 3-s etapis ning tulemuseks peaks olema 42% pikemad ning 98% paksemad ripsmed. Ja vastavalt 98%/90% ripsmetušši testinud naistest seda ka kinnitas (on pakendil kirjas). Pakendil lubatakse, et tulemuseks saavutab sama volüümi ja pikkuse nagu ripsmepikenduste abil.

 

PS: English translation in the end.

Review: Too Faced Better Than False Lashes Mascara

Pakendis sisaldub 2 tuubi: esimene neist siis elegantses kuldses pakendis must ripsmetušš ning teine valges pakendis Flexistretch nailonkiudusid sisaldav tuub.

Review: Too Faced Better Than False Lashes Mascara

Peale kandmine on 3-s etapis: 1) ripsmete värvimine mustas pakendis oleva ripsmetušiga, 2) Flexistretch nailonkiudude pealekandmine 1-2 kihina saavutamaks maksimaalset tihedust ja pikkust ning 3) nailonkiudude ülevõõpamine musta pakendis oleva ripsmetušiga.

Ootused olid mul päris kõrgeks kruvitud, ootasin pikki ja tihedaid ripsmeid nagu ripsmepikendustega saavutatakse.
Tõsi on see, et 3-etapiline pealekandmine on omajagu tüütu, kuid mõistetav ning saavutatav tulemus on tõesti märgatavalt pikem ja tihedam kui tavaline ripsmetušš suudaks saavutada. AGA, aga, aga… kogu sellel lõbul on nii mitu ebameeldivat “kõrvalnähtu“, et igapäevaselt seda ripsmetušši kasutada ei taha ning vist ei viitsi ka peo jaoks sellega enam mässata…
Asi selles, et ripsmed lähevad selle pika “töötlemisprotsessi” käigus tükki ning teiseks kleepuvad nii hirmsasti, et kui värvimise raames lõpuni klompi ei lähe, siis hiljem õhtu jooksul jäävad silmi pilgutades üksteise külge kinni. Ehk ripsmetušš ei kuiva nagu ära, vaid jääb kleepuvaks kogu pealoleku ajaks. Lisaks on ripsmetuši toon on õrn must, ehk korraliku tulemuse saavutamiseks peab seda kõvasti peale kandma, mis võib olla jällegi tükki minemise ja kleepumise põhjus või tagajärg? Nii aga pakendil õpetatakse, seega peaks nagu toimima…

Rohkem ma seda toodet kindlasti ei osta ja veel praegugi teeb haiget mõte selle hinnast – allahindlusega 35€, ilma 43,95€! Olge teie targemad ja investeerige mõnda paremasse ripsmetušši :)

Review: Too Faced Better Than False Lashes Mascara

Review: Too Faced Better Than False Lashes Mascara Brush

Review: Too Faced Better Than False Lashes Mascara Brush

 

***

ENG As I don´t have blessed with long lashes I hoped to find one good mascara which helps to solve this problem for me. That´s why I tested Too Faced Better Than False Lashes Mascara which promises to increase the lash length by 42% and volume by 98%. My hopes were high but I´m deeply disappointed after using it 3-4 times and probably won´t use it again… 

The applying process isn´t so easy but it´s OK for the sake of the result, which is noticeable longer and thicker lashes as promised. BUT… as the process is long and you have to apply several layers of mascara and Flexistretch nylon fibres (which builds up the length and volume), your lashes get very sticky and clump together… During the blinking your upper and lower lashes meet and stick together time to time… So this is the main problem with this mascara. Maybe it´s the problem of layers I applied because the black color of the mascara is quite light and getting satisfying result I added 1 layer before nylon fibres and 2 layers after. It´s a lot of course but so it´s told on the package.

Yes, I´m disappointed and especially because the high price doesn´t deliver satisfying quality (discounted price was 35€, without 43,95€!). Be wiser than me and invest into some other product :)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Too Faced Better Than False Lashes Mascara