EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Näohooldus

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna otsustasin üles pildistada oma näohoolduses kasutatavad tooted. Selles osas kehtib minu puhul kuldne reegel: puhasta, koori ja niisuta. Viimasel ajal on mind tüüdanud nõme stress ja seega on nahk tänu sellelel kahjuks väga kannatada saanud. Seega pean esmatähtsaks näonahk korralikult puhastada.

 

Täna otsustasin üles pildistada oma näohoolduses kasutatavad tooted. Selles osas kehtib minu puhul kuldne reegel: puhasta, koori ja niisuta. Viimasel ajal on mind tüüdanud nõme stress ja seega on nahk tänu sellelel kahjuks väga kannatada saanud. Seega pean esmatähtsaks näonahk korralikult puhastada.

1. Hommikul äratan naha veega üles, siis pesen Nurme Seep sügavpuhastava näoseebiga nägu. Selleks kasutan ka svammi. Ma pole kunagi oma nägu seebiga pesnud, kuid olen sellest tootest ainult pos. tagasidet kuulnud, siis otsustasin ka endale selle muretseda. Toode puhastab, niisutab ja taastab. Aga minul hakkab ikka nahk peale pesu kiskuma. Olen proovinud ka sama firma tõrvaseepi. Paljud kiruvad selle lõhna. Kuid mind see ei häiri, samas ma ei saa öelda, et see ka mu lemmik aroom oleks. Hetkel on mu vannitoa riiulil siiski sügavpuhastav seep.  Seejärel käin veel üle  Joik toniseeriva näoveega, mis sisaldab astelpaju ja aaloed. Ja kõige lõpuks panenLumene vitamin C silmaümbruskreemi ( mitte just igapäev, oleneb kui väsinud ja kuiv silmaümbrus nahk on). Lõpetuseks määrin näo üle Green Nature jojobakreemiga. Hetkel on see ainus kreem, mis ei tekita mulle mingit jama näkku. Mul on VÄGA tundlik nahk, seega pean alati hoolega vaatama, mis ma näkku määrin.
Õhtul võtan meigi maha Libero beebisalvrättidega. Minu lemmikud. Salvrätid ei sisalda parfüümi ega alkoholi ja on piisavalt niisked. Enne kasutasin Huggies salvakaid, kuid peale seda oli nägu märg nagu oleks pesemast tulnud. Liiga üle niisutatud. Lõpuks kasutasin paki tühjaks lihtsalt käsi puhastades. Vahel, kasutan meigijäägi eemaldamiseks ka Garnieri näopiima (mis unus mul pildistamata). Seejärel kordan sama rutiini mis hommikul: Seebiga pahn näost maha, siis näoveega üle ja kõik. Kreemi kasutan ma väga harva. Oleneb, kuidas nahk kisub. Ja punnikestele panen Lush Grease Lightning-it. Ja silmameigi eemaldamiseks kasutan ma samuti Garnieri Fresh Essentials grape extractiga eemaldit. Kindel lemmik.  Pildistasin ka Garnieri Pure Active fruit energi energiat andvat geeli. Kuid ütlen ausalt, kasutan seda harva ja ainult lõhna pärast. Tegu on küll salitsüülhapet sisaldava geeliga, kus on veel greibi ja granaatõuna ekstrakti koos C-vitamiiniga kuid see pole millegipärast toode, mille järgi käsi haarab. Vb hakkan seda kasutama. Eks näis. Maha ma seda ei kanna veel. Las ta seisab seal vannitoas korvis koos ülejäänud asjadega :)


 


2. Paar korda nädalas, oleneb kui laisk ma juhtun olema, koorin ma oma nägu. Selleks kasutan kordamööda kasGatineau Radiance enhancing gommage värskendavat ensüümkoorijat. Selle lõhn on niiiii hea. Kasutan seda kuival nahal. Alguses oli see minu jaoks harjumatu. Kuid näol hõõrun selle nn vedelaks. Seejärel hoian natuke veel ja pesen maha. Pärast seda on nahk niii mõnusalt pehme. See ei sisalda ka kriipivad terakesi, mis on hea, arvestades minu tundlikku nahka. Ja teiseks koorjaks on mul Olay definity pore redefining scrub. Samuti lõhnab see mõnusalt värskelt. Kuid Gatineau on natukese magusama aroomiga. Olay koorjat kasutan niiskel nahal. Õrnalt tunnen koorivaid osakesi, kuid see pole nii hull, kui esimesel korral arvasin.

























3. Kord nädas maskitan nägu. Selleks kasutan Oriflame Pure skin blackhead clearing maskiSigne Seebidkurgi-teepuu näomaski või siis Avoni planet spa sarja Hiina ženšenniga näomaski. Oriflame mask on mustadele pooridele valge mask. Kui nahale kanda, hakkab see mõne aja pärast mõnusalt kipitama. Tähendab, teeb oma tööd hästi. Kuid kahjuks mõju ma pole täheldanud. Kasutan seda seepärast, kuna tahan otsa selle saada. Asju viskan ma väga harva minema. Ja üks miinus on veel, nimelt on nii raske seda näolt maha saada pärast. Samas mulle meeldib Signe Seebid kurgi-teepuu mask. Selle peab ise kokku segama. Alguses mul tulid natuke valed vahekorras, kas mask oli liiga vedel või siis vastupidi liiga kuiv. Kuid harjutamine teeb meistriks. Nüüd tuleb juba päris hästi välja. Kuid, üks väike aga on . Nimelt hakkab nahk maski all tohutult kiskuma. Vahel on lausa valus. Ja eemaldada on samuti raske. Kuid muidu teeb oma tööd hästi. Üks lemmikumatest siiani.

Välja arvatud see kiskuv tunne. Ja kolmandaks kasutan Avoni Hiina ženšenniga maski. Üldjuhul mulle väga meeldivad selle sarja koorjad, kreemid jne. Kuid näomaskid pole minu kõige lemmikumad just. Vb nad lihtsalt ei sobi mulle. Antud toodet olen ma paar korda proovinud. Mis ma oskan öelda. Lõhn on sellel natuke magus ja konsistents on geeljas. Nahal jääb kohati hele läikiv. Ma ei oska seda paremini seletada. Kui loksutan siis geel muutub ühtlasemaks. Samuti sätendab see mõnusalt tuubis. Eemaldada on lihtne, kuna tegu on kilemaskiga. 
 
 
 
Selline on siis lühike kokkuvõte minu näopuhastamisest-niisutamisest :) 
 
 
Kuid homme on juba kolmapäev ja nädala selgroog on murtud. JUHUUUU!!  ;)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Näohooldus