EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New In: 25.07

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki, 

tänases postituses näitan teile oma paari viimast ostu. Viibisin paar viimast nädalat isa juures Tallinna lähedal ning kui sõbranna mulle külla otsustas tuli siis käisime ka Tallinna peal "šoppamas" 

 

Jutumärides on see šoppamine just sellepärast, et ostsin ainult 3 asja, mis vähemalt minu arust mingi eriti suur šoping just pole :D

Ostsin vähe asju just sellepärast, et proovin hoida raha Pariisi jaoks (: (kuhu lähen juba paari nädala pärast JEE) kuid siiski näitan teile neid 3 asja mis ma endaga kaasa tirisin (ostsin).

image Üks pildike H&M´i kotiga hihi :Dimage Lush´s ei antudki kotti :( image
image
image
Kui Accessorize´i sisse läksin ja nägin, et seal leiab aset väga suur soodukas, siis olin kindel, et tahan sealt ka midagi osta. Kõigepealt haarasid mu silma nende märkmikud mis on väga stiilsed ja ilusad, aga kuna enamus neist maksid umbes 7-10€ ma endale ühtegi märkmikku ei soetanud. Tühjade kätega ma ka päris ei tulnud ning ostsin endale hoopis kaelakee. Valisin seal mitme erineva vahel ikka päris tükk aega, kuni lõpuks otsustasin selle kasuks. Hinnaks oli sellel varem 3.90€ kuid mina sain selle 1.45€- ga. Tavaliselt ma väga ehteid ei kanna, sest lihtsalt pole meeles neid endale külge riputada, aga see kaelakee oli nii armas (ja odav) et lausa pidin selle saama ning praeguseks olen seda juba paar korda ka kandnud nii et täitsa hästi läheb ;)
Mulle veel meeldib väga see, et Accessorize´s (päris raske sõna :D) pakendatakse tooted nii armsalt teinekord ostaks juba lihtsalt selle pärast. image
Käisime ka esimest korda ära LUSH´s, mis asub Foorumi keskuses. Ma olen varem kuulnud Lushist päris palju, kuid Tallinnas käies pole millegi pärast kunagi meeles olnud seal käia. Seekord õnneks ikka oli.
Müüjad on seal väga sõbralikud ja abivalmid ning kogu see atmosfäär on seal kuidagi eriti mõnus. Haarasin sealt kaasa ühe toonikuvee, mis pidi aitama punetuse vastu ja niisutama nahka. Hinnaks  5.90€ image
Viimaseks on üks spordirinnahoidja H&M- st. See pilt ei tee kohe üldse õiglust toote värvi suhtes, tegelikult on see ikka heledam roosa ning ka neoonim. Kuna ma teen trenni väga tihti, siis on mul ka loomulikult vaja spordiriideid.
H&M´is on hea kvaliteedi ja hinnaga sporditarbed, niiet muidugi läksin juba H&M´st läbi käies ka spordiosakonda. See konkreetne maksis 9.95 € (või oli see 9.99?) ning istub seljas väga hästi. Minu jaoks on spordiriiete puhul väga oluline, et need oleksid erksad ja ilusad (annab tugevalt motivatsiooni juurde) mugavad ning lasevad nahal hingata- neid kõiki omadusi täidab see päris hästi.

Ongi kõik tänaseks, ma olen nii nii elevil, sest lähen juba see pühapäev Itaalia puhkama ning lühidalt pärast seda ka Pariisi.
Ma arvan, et päris ilma postitusteta ma teid ei jäta, vaid teen need valmis ja siis graafiku abiga lähevad need järgmistel nädalatel üles (:
Nautige siis suve!
Järgmise postituseni,
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva New In: 25.07