EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuhu minna ja mida peale hakata?

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei ! :)

Alles oli see hetk kui ma oma kooli lõpetasin ja ise mõtteid mõlgutasin, et nüüd saab lõpuks tööle minna.

Mina ise olen alati olnud selline, et mulle meeldib seda õppida, mis on mulle meelepärane ehk mida ma tõeliselt tahan. Juba teisest kursusest saadik olen ma tahtnud minna ülikooli aga see tahtmine tuli nagu natukene liiga hilja, sest kui see oleks veidike varem endast märku andnud oleksin ma juba ammu otsapidi omadega ülikoolis.

 

Elus lihtsalt ongi neid hetki kui sa ei tea kelleks sa õppima minna tahad ja mida sa üldse tegema tahad hakata. Mina tahan näiteks minna veel proovima au pairiks, kuid samas tahaksin ma minna ja läbida poole aastase täiendõppe kondiitri erialal. Lõpp kokkuvõtteks oleks see kondiitri plaan päris hea, sest ma läheksin ja õpiksin seda pool aastat, ning seejärel oleks mul veel pool aastat vaba aega, et hakata tegema ettevalmistusi ülikooliks ja kõigeks muuks.

Alles mõned päevad tagasi tahtsin ma kohutavalt minna au pairiks, ning tahan siiani aga mis saaks siis ülejäänust mis minu seljataha jääb? Muidugi annab au pairi programmis osalemine väga palju uut, näiteks saad sa tutvuda uue kultuuriga, õppida uut keelt ja kõike muud sellist. Mina aga oleksin plaaninud minna au pairiks jaanuari alguses ja selleks kuus kuud ehk tagasi oleksin jõudnud juuli alguses aga mina, kellele meeldib koguaeg näppupidi mullas olla ja oma aretusi teha, ma ei saaks sellest osa võtta, sest ma olen ju kaugel ja samas kui ma tuleksin juuli algul tagasi ei oleks mul siin aias mitte midagi enam püsti.

Samas oleks hea võimalus minna isegi Septembrist, sest siis jõuaksin ma tagasi juba märtsi alguses ja seetõttu saaksin lükata oma rattad käima aga siis jääks vahele juba teine ülikooli aasta ja kas nii pikalt annab venitada? Mina eriti ei oleks sellest vaimustuses. 

Ma oleksin tahtnud juba see aasta ülikooli kandideerida aga ma lihtsalt ei jõudnud, oma kooliga oli lihtsalt nii palju käsil, eksamid ja kõik muu selline, ning selle kõrvalt lihtsalt ei jäänud aega ülikooli testide jaoks ettevalmistamiseks.

Kuid aeg ju muudab vahest palju ja eks ole näha kus ma omadega selle aasta lõpuks olen :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Kuhu minna ja mida peale hakata?