EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aianurk: Kasvuhoone mäss

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei ! :)

Terve oma eilse õhtu veetsin ma enda armsas kasvuhoones oma tomateid kinni sidumas.

Ma olen alati mõelnud, et oleks võinud natukene rohkemat kasvama panna, sest siis oleks saak suurem olnud ja endal samuti huvitavam olnud. Kõik jäi soiku sellepärast, et kool oli lõpusirgel, eksamid ja kõik muu selline mis lihtsalt aja ära võttis. Nüüd on mul kool läbi, haridus käes ja rohkem vaba aega, kuid kasvuhoones on lihtsalt vähem.

 

Hetkel peaks seal kasvama umbes 20 tomatitaime, sordist ei tea ma kahjuks midagi, sest istikud sain vanaema käest ja tol hetkel ei olnud lihtsalt aega uurida ja puurida. Mina ise ei jõudnud isegi istikuid maha istutada, need istutas ema, kuid ülejäänud hoole olen ma siiski ise neile andnud. Ma olen väiksest peale olnud rohenäpp, kõik mis kasvama panen lähevad kasvama aga vahest juhtub mõni apsakas ka, sest selle eest eiole meist mitte keegi kaitstud.

Sordi kohta tean ma ainult nii palju, et värvuselt pidi olema rooste punakas ja kasvukohast pidi jääma tumedam roheline, kuid ma südamest loodan, et vanaema ajas midagi sassi ja andis mulle originaalse punase taime istikud.

Nüüd ongi nad seal maal kus nad hakkasid vaikselt vajuma ja vajasid toestust. Niisiis võtsingi ma ennast käsile ja panin eile õhtul kõigile ühe toestuse ja sidusin need ilusti kinni.

Õite osas ütleks nii palju, et neid on kohutavalt palju ja võib isegi lootma jääda, et tuleb hea saak.

Muidu on rutiinselt nii, et õhtuti kastan, hommikuti teen ukse lahti, õhtuti panen ukse kinni ja vahest kui lubab öösel natukene soojemat, siis jätan ukse isegi ööseks lahti.

Peale tomatite elab mul kasvuhoones veel üks kärnkonn ja sisalik. Kärnkonna olen ühe korra välja tõstnud aga ikka ja alati tuleb ta kuskilt kaudu tagasi. Kuidas ma aru saan, et tegemist on selle sama känkonnaga? Tal on peapeal üks heledam omamoodi laigukene, mida teistel konnadel tähele pole pannud :)

Täna ootab ees mind peenarde rohimine ja muidu on kõik täitsa okei, oma muudest tegelastest teen samuti õigepea juttu(iirised, gladioolid, freesiad, hiina aedastrid). image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Aianurk: Kasvuhoone mäss