EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu 5 kõige lemmikumat Eesti blogijat

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,
otsustasin teiega täna jagada oma lemmikuid Eesti blogisid.
Pikemat aega lugesin vaid üksikuid blogisid ning arvasin, et ega väga rohkem häid eesti keelseid polegi. Tunnistan, et eksisin. Viimasel ajal olen nii palju uusi ja põnevaid blogisid avastanud, et otsustasin täna tuua teieni ka oma lemmikud.


Mulle meeldib kui blogis on hea kvaliteediga pildid, loetav kiri, hea lihtne kujundus ning põnev tekst. Nende aspektide põhjal ongi valitud just need blogid.
(kui palju võib ühes väikeses tekstis kasutada sõna blogi? :D)
image

Kristel ja Mariel on 14.aastased blogijad ning nende blogi on kuidagi lihtne ja mõnus lugeda. Nende kõik pildid on tehtud väga hea nurga alt ning ka kvaliteet on super. Nad suudavad ka täiesti tavalisest asjast teha nii hea pildi, et tahaks kohe poodi seda ostma joosta. Lisaks sellele on nad mõlemad väga kenad ja hea stiiliga. 

Põhiliselt kirjutavad nad oma elust ning toodete arvustusi.

image

Mariani blogi hakkasin üpris hiljuti lugema, tema pildid on kõik väga hästi tehtud ning jällegi super kvaliteediga.

Veel meeldib mulle see, et osasid asju millest ta kirjutab/ arvustab ei ole müügil Eestis, sest niimoodi saan infot, kas need asjad on tellimist väärt.

Mariel kirjutab nii ilust/ moest kui ka oma elust.

image

Pille-Riinu olen juba päris pikka aega jälginud. Mäletan kui võitsin ühe loosi tema blogis, kui tal oli veel päris vähe jälgijaid- siiani on ta olnud üks mu lemmikuid. Tal on lihtsalt nii armsa atmosfääriga blogi, mida on väga mõnus lugeda. Pille- Riin kirjutab naljakalt, hästi ja ausalt. Ka tema pildid on nii- nii hea kvaliteediga (asi mis paelubki mind blogide juures enim :D )

Ta kirjutab põhiliselt ilust/ moest kuid vahest jagab ka imelisi retsepte, mida kohe peab järgi proovima :P

image

Iluexpressi olen küll jälginud algusest peale. Mulle nii meeldib see kuidas Eliise kirjutab kuidagi tõetruult ja lõbusalt.

Tema blogist olen leidnud tõsiselt lahedaid nippe ning isetegemis (DIY) projekte.  Mulle meeldib Eliise stiil ning ta tundub üldse olevat hästi- hästi armas ja sõbralik tüdruk.

Ta blogib põhiliselt siis ilust ja moest.

image

Anna- Elisabeth on kindlasti üks eesti tuntumaid blogijaid ja olen kindel, et enamus teist teavad teda.

Tal on super stiil ning iga ta postitust on väga mõnus lugeda. Mulle meeldib see, et ta postitab erinevatest teemadest, niiet igaüks võib sealt leida endale midagi. Ta kirjutab enamasti lihtsalt, lühidalt ja arusaavalt, mis on jällegi pluss, sest enamasti mulle pikki tekste lugeda ei meeldi.
Veel on suureks plussiks suured ja kvaliteetsed pildid.

Kõik pildid on võetud nende endi blogidest.

Kohe kindlasti on põnevaid ja häid blogisid veel, täna tõin lihtsalt teieni oma kõige lemmikumad. Kes on aga teie lemmikud? Mis teeb teie arust ühe blogi "heaks"? (:

P.S Ärge unustada vajutada Join this site nuppu siis olete alati mu blogipostitustega kursis (:

Järgmise postituseni,

Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva Minu 5 kõige lemmikumat Eesti blogijat