EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Miks mulle meeldib just õhtuti ujumas käia ?

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Meile kõigile meeldib tohutult ujuda, onju, vähemalt suuremale osale aga mina üritan seda tavaliselt jätta siiski õhtusesse aega. Miks? Sellepärast, et siis on lihtsalt kõvasti vähem rahvast kui lõuna paiku, ning vahest veab lausa nii palju, et järve ääres pole ühtegi hingelist, kuid see selleks :)

 

See kõik pole sellepärast, et ma inimesi kardaksin või, et mul ebamugav on, ei ole. Asi on lihtsalt selles, et seal leidub tavaliselt nii palju selliseid tegelasi, et neid vaadates kipub nutt kurku.

Esimene situatsioon. Pühapäeval järve ääres olles mängisid 4 nooremat poissi palli(täis puhutav rannapall) ja kogematta viskas üks nendest mulle selle palliga vastu õlga. See ei olnud minu jaoks mitte mingisugune probleem, sest las nad mängivad ja vahest juhtub, pole midagi. Kui see pall oli mulle vastu õlga ära lennanud, tuli üks poistest võttis palli ja ütles kõva häälega mulle, Palun vabandust! Viisakas :)

Teine situatsioon. Lapsed mängivad palli(samuti täis puhutav pehme rannapall) ja kahjuks sattus nende teele ära hellitatud väikene issi tütar, kellele lendas pall õhk õrnalt vastu jalga. Mis sellele järgnes? Suur kisa ja mitte midagi muud, ning peale seda lendas kohale kõva issi ise, kes hakkas neid noori lapsi sõimama ja vaata, et veel peksa teistele ei anna.

Kolmas situatsioon.Kui sellest situatsioonist oli natukene aega mööda läinud, sain hoobi selle palliga mina, kuid seekord ei läinud mul enam nii hästi. Minul õnnestus saada võrkpalliga üpris tugevalt vastu vasakut seljapoolt. Sellest oleks olnud mul täiesti ükskõik aga nagu te teate olen ma üks õnnetu, kellel vasak neer on veel õnnetum.

Ringi pöörates nägin ma seal samas selle kurja issi poega, täiesti ebaviisakas ja lõpuks jookseb minust kasvõi üle, et oma võrkpall kätte saada. Issi ise istub ja lihtsalt naerab, väga naljakas! hea eeskuju oled oma lastele!

Kas mina oleks pidanud täpselt samamoodi lõugama minema selle tüübi poja ette? Inimesed mis teil viga on? Kas tõesti ei või isegi rahus enam rannas olla ilma, et mingi psüühika häiretega hull kusagil lõugab ja kolki ähvardab anda? Samas võiks enda lapsi kõrvalt jälgida ja normaalseteks inimesteks kasvatada -.-

image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Miks mulle meeldib just õhtuti ujumas käia ?