EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

UUT: 2.07

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,

Tänases postituses näitan teile paari asja, mille oma viimase "shoppingu" ajal koju kaasa tirisin. Alguses oli mõtteks minna üldse kaltsukatesse, et sealt saadud riietest lahedaid DIY projekte valmistada. Kahjuks aga ma nendest just kõige rohkem riideid ei leidnud, kuid kuna igal pool mujal on preaegu väga palju soodukaid, siis päris tühjade kätega koju ei saabunud.

 

image
image

 Mango topp: soodustusega 4.99€

Mul on samasugune topp ka halli värvi, mille krabasin eelmise soodustuse ajal. 

Kui nüüd käies nägin, et Mangos on minu halli toppi ka teistes värvides lausa jooksin ma proovikabiini poole. Tavaliselt on kõik topid väga pikad või liialt ümber, Mango omad aga on täpselt perfektse pikkusega ja istuvad seljas nagu valatult. 

Ei imesta kui varsti on mul olemas kõik värvid :D


image

Lilla topp kaltsukast: 0,3€

Hall Reserved´i pluus kaltsukast:1,5€

Need kaks täiesti tavalist pluusi ostsin selleks, et neile mingeid lahedaid asju juurde kleepida ja need väga "lahedaks" teha. Wow lihtsalt kui odavalt saab kaltsukast korralikke riideid. Pead lihtsalt veidi aega varuma, et  riidehunnikuid läbi kammides sobiv asi kahe silma vahele ei jääks.


image

image

 Sinine ja roosa ruuduline pluus Terranovast: 4.99€/ 5.99€

Terranovas on praegu suured allahindlused, niiet soovitan kõigil kindlasti pilk peale visata. 

Armastan neid ruudulisi pluuse kanda lahtisena pluuside/ toppide peal. Roosal on küll üks nööp puudu, aga kuna ma seda niikuinii kinni ei pane siis pole sel väga tähtsust.


image
image

Valge pits Abakhanist: 0,99€

sest ühte eurot ei saa ju hinnaks panna
Pitsi ostsin pluuside jaoks. Pole veel kindel mis ma täpselt sellest teen, aga loodan, et see tuleb hästi välja, sest ma pole just parim DIY projektides, aga loodame, et seekord on teisiti (:
image

Meigieemaldus salvrätid Kaubamajast: 2€

Ma olen suhteliselt laisk inimene niiet kõige lihtsam viis meiki õhtul eemaldada on minu jaoks just meigieemaldus salvrättidega. 

Need konkreetsed peaksid olema aloe veraga ja väga õrnad naha vastu- eks seda näe kui tõsi see ka on. Põhjus miks ma just need ostsin oli tegelikult see, et vaatasin hinda valesti- lugesin, et need on euro tegelt olid hoopis 2 euri, aga noh ega erilist vahet pole.

Tänaseks siis kõik, polnud just väga palju asju, aga otsustasin ikka postituse teha.

Ma nii ootan juba järgmist nädalat, sest selleks ajas lubas päikselist ilma- lõpuks suvi JESS!

Ärge siis päikesekaitset kasutada unustage!

Järgmise postituseni,

Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva UUT: 2.07