EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

5 söömisnippi kuidas langetada kaalu

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki, Tänases postituses jagan ma teiega söömisnippe, mis aitasid mul kaalust alla võtta. Minu üheks uusaasta lubaduseks oli hakata tervislikumalt toituma ning trenni tegema ning tänu sellele võtsin ka veidi alla. Tähtis on meeles pidada, et sa mingil juhul ennast ei näljutaks ning kui kui kõht ikka koriseb siis on see märk, et sa peaksid midagi sööma (:

 

image
 

 

1 nipp: Söö võimalikult regulaarselt  4-5 korda päevas.

image
Seda olete te kõik kohe kindlasti umbes 100 korda kuulnud. Aga see on lihtsalt nii oluline asi mis mind väga aitas. Su seedmissüsteemile on parem kui sa sööd väiksemaid eineid iga 3 tunni tagant kui paar väga suurt söögikorda päevas. Kui vähekenegi võimalik siis proovi süüa igapäev enam vähem samal kellaajal, siis harjub su kõht sellise söömisega ära ja sa ei tunne vajadust mittetervislikke asju näksida.

2 nipp: Proovi oma menüüsse tuua võimalikult palju juur- ja puuvilju.

image
See ei tähenda nüüd seda, et peaksid ainult salatitest ja hautatud brokkolist toituma.
Selle all mõtlen ma seda, et igasse einesse võiks tuua juur- ja köögivilju, näiteks kui oleksid muidu lihtsalt söönud kartulit ja liha, siis nüüd pane vähem kartulit ja liha ning lisa näiteks hea roheline salat.
Puuviljad on väga maitsvad ning kindlasti minu lemmikud.
 Nendest saab teha ka häid ja tervislikke magustoite ning smuutisid.
P.S Juurviljades pole palju kaloreid seega saad neid enam-vähem mure vabalt nautida (siiski kõigega tuleb mingit piiri pidada (-: )

3 nipp: Ei söö 3/4 tundi enne magamaminekut

image
See on üks nipp, mis on mind kohe kindlasti väga- väga aidanud. Varem jõudsin trennist koju umbes 20.30 sõin siis korraliku õhtusöögi (tavaliselt siis pasta või kartul ja sealiha- ehk mitte kõige tervislikum toit)
ning kell kümme läksin juba magama. Magades seedimine aeglustub, mis tähendab, et kõht ei jõua seda toitu ära seedida ning see ladestub rasvaks. Ning õhtusöök peaks olema üldse kergem nt. kana, salat, jogurt puuviljadega vms.

4 nipp: Väldi nisutooteid

image
Selle täitmisega on ka minul palju probleeme. Kuid siiski nisutooted nagu (küpsetised, saiakesed, pastad, müslid jne) sisaldavad palju süsivesikuid ning ei sisalda väga midagi kasulikku. Pluss nisutooted võivad kõhu punni ajada, mis on väga ebameeldiv tunne ning ei näe just ka kõige parem välja :D

5. nipp: 1 "vaba eine" nädalas

image
See vaba eine tähendab seda, et üks kord nädalas asendan ma ühe tervisliku eine (nt. lõunasöök) asjaga mis pole just kõige tervislikum, aga mis mulle väga maitseb (nt. šokolaad, jäätis, burger jne) See on niiöelda enda premeerimine :D Kuid kindlasti jäta meelde, et see ei oleks terve päev, vaid ainult üks eine, sest nii ei mõjuta see su kehakaalu mitte kuidagi. Ehk ülejäänud päev sööd ikkagi võimalikult tervislikult.

See oligi siis kõik, ma teen kindlasti tulevikus sarnaseid postitusi veel ja järgmine tuleb võibolla trenni ja motivatsiooni kohta (:
Ma loodan, et teile meeldis ning need asjad on mind vähemalt tõesti aidanud.


image image

Järgmise postituseni,
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva 5 söömisnippi kuidas langetada kaalu