EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life:Kadunud ja jälle tagasi ;)

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Üle pika aja otsustasin ma taaskord kusagilt välja roomata. Viimasel ajal on mul olnud väga kiire, nagu te isegi teate on mul koolilõpp käsil.

 

Nüüd saan õnneks natukene rahulikumalt hingata, sest eksamid on lõpuks ometi kõik seljataha jäetud.

Eelmine nädal oli mul eriala praktiline eksam, kus ma pidin valmistama enda tordid, ühe kilose ja teise viiesaja grammise.Ütleme nii, et lõppude lõpuks käis mul peas tohutu paanika häire. Kõik läks valesti ja mitte miski ei kukkunud välja niimoodi, nagu mina oleksin tahtnud. Viimasel hetkel pidin tegema kiireid muudatusi. Loosi tahtel tõmbasin ma endale teiseks tooteks sefiirikorvikesed, need läksid mul väga hästi, isegi liigagi hästi :)

Peas tiirlesid alatasa mõtted, et ükskõik mis toode, peaasi, et ei oleks puuviljakorvikene või mokakänd. Miks mitte mokakänd? Sellepärast, et nendele kulub lihtsalt tohutult aega ja vaeva, ning mul lihtsalt ei olnud mässamise tuju. Puuviljakorvikeste kohta ütleksin ainult seda, et ma polnud kordagi suutnud pilku peale heita, et kuidas neid valmistada/kaunistada.

Sefiirikorvikesed valmistasin ma erivärvi sefiiriga, üheks värviks oli heleroosa ja teiseks helekollane. Kokku läks kasutusse kolm pritskotti, kaks väiksemat ja üks suurem. Seejärel jagasin ma sefiiri pooleks ja värvisin ära toiduvärviga. Lõpuks asetasin mõlemad värvitud sefiirid erinevatesse pritskottidesse ja seejärel panin need kaks pritskotti suure sisse, et see sefiir kõik kokku ei läheks. Tulemus tuli väga armas, ning eksam läks kokkuvõttes siiski väga hästi :)

Eile oli meil teooriaeksam kus läks mul väga hästi, kuigi ma pole leidnud võimalust, et klassijuhatajalt küsida kuidas mul läks, olen ma siiski väga enesekindel ja arvan, et ma suutsin selle sooritada ilma vigadeta(või siis paari veaga).

Eelmine nädal sain kätte oma Oriflame paki. Tellisin sealt endale Love potion parfüümivee(oi kui kaua mul aega läks, et see endale soetada) ja mingisugused näopuhastuslapid. Selle koha pealt ütleks, et varsti, varsti toon ma ülevaate teieni.

Praeguse olukorra kohta ütleks nii, et tuju on halb, sest taaskord olen ma kinni püüdnud nohu ja õrna köha, ning tänu sellele tihedale nina nuuskamisele on mul nina alt nahk juba täiesti ketendav ja kohutavalt valus(selline mulje nagu vahetaks nahka, madu -.-). Täna suutis mind üllatada lumi (mis sadas maha tapal). Ma pole just mingisugune selgeltnägija ja seetõttu läksin ma hommikul kooli oma megaõhukese kevadjopega ja selle tulemuse vilju saan ma maitsta nüüd kus ma suutsin endale saada põiepõletiku, valus.

Õnneks ma arvan, et ma pole ainus kes arvab, et täna pole minu päev. Teile aga päikest ja pöidlad pihku, et see külm jama juba ükskord oma lõpu leiaks. :)

image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life:Kadunud ja jälle tagasi ;)