EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Viskan pisikese ülevaate oma viimastest tegemistest.

Kolmapäeval käisime Mustojal mere ääres jalutamas, kuna ilm oli super (soe) siis oli see jalutuskäik veel parem. Isegi tuul mis mere ääres puhkus (vahepeal, üldiselt ei olnudki tuult) oli tohutult soe ja paitas õrnalt põski. Algul mõtlesin, et kuna seljataga oli raske päev, siis võiks ju minna kuhugi looduskaunisse ja rahulikku kohta jalutama, ning muidugi oli suureks soosikuks Mustoja ( Käsmu ja Võsu on lihtsalt nii läbi juba jalutatud), sest ausalt öeldes käisime me seal alles 3ndat korda ja ma lihtsalt jumaldan seda kohta.

 

See on siis, see kuulus sild mis mulle tohutult meeldib, ainus asi mis mulle ei meeldi on see, et seda saab kõigutada ja sealt kettide vahelt poleks mingi kunst vette kukkuda.

image
image

 Seal kasvab jõe kaldal üks roosi põõsas, mis on kohutavalt suur juba. Praegu on ta õisi üpris täis ja mega ilus :)

image

Samuti on hakanud meie aias lilled vaikselt kasvama, näiteks iirised (mitte need mis ma ise istutasin, vaid mingisugune varasem sort). Samas puhastasin ma eile õhtul natukene kasvuhoonet ja seal kohtasin ühte mega armsat tegelast, sisalikku. Armas paksuke oli, ning veel vajasid rohimist maasikad ja kuna viimased päevad on tõsiselt kuivad olnud, siis pidasin samuti vajalikuks neid kasta.

image
image

Tänane päev oli super. Ilm oli tohutult soe ja päikesepaisteline ja seetõttu külastasin ma üle pika aja oma lemmik linna Tartut. See mis seal on, on super. Ma pole veel kordagi jalutanud kevadises/vara suvises Tartus, niiet täna oli esimene kord :)

Raekojaplats on täis telke ja valgustuspostide otsas ripuvad lilled, ilus.

Tegelikult oli mul plaan minna lihtsalt kinno, teha vahepeal midagi huvitavat. Vaatamas käisin 'Pahatari'. Treileris tundus film natukene huvitavam aga kahjuks pidin natukene pettuma, sest see ei vastanud täielikult minu ootustele ja teist korda ma seda enam vaadata ei viitsiks.

Peale kino oli lihtsalt üks mõnus jalutuskäik ja ma lausa leidsin endale omaenda lemmik koha kus lebotada, istuda. Selleks on pink emajõe juures, sellega on lihtsalt hea ennast kiigutada ja niisama hästi ennast tunda.

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life