EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

my grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Viimastel päevadel on ilmataat õnnistanud meid tõsiselt mõnusate ja palavate ilmadega, ning selle üle on mul kohutavalt hea meel :)

Minu nädalavahetus koos reedega möödus mega hüper kiiresti, sest tegemist oli väga palju.

 

Reedel oli mul see kurikuulus matemaatika eksam, mida ma tegin uhkelt kella 9.00-st kuni 12.30-ni, jh üpris kaua.Eksami eel oli sees tohutult suur närv ja olgem ausad, ma pole kunagi mitte mingit muud eksamit niivõrd paaniliselt kartnud nagu matemaatika eksamit.Kui ma eksami kätte sain, siis lõi alles paanika välja, peas lõi kõik nii sassi kui sassi üldse annab lüüa ja ma sattusin isegi protsentülesande lahendamisega ummikusse.

Ja ma sisendasin juba eksami ajal endale seda, et ma kukun selle lihtsalt läbi, sest mu paanika ei lase mul lihtsalt mõelda.

Kui matemaatika eksam oli tehtud, siis sammusin uhkelt bussijaama poole, et saaksin 13.00 bussiga Tapale, emale külla.Ütleme nii, et bussisõit pole kunagi minu eriline lemmik olnud, sest ega seal ei vaadata ega midagi, sind joostakse kasvõi bussi alla kui väga vaja, sest peaasi, et ikka bussile saaks ja seisma ei peaks.Kohe kui ma olin bussijaama jõudnud ja seda rivi nägin siis mõtlesin kohe endamisi, et ei, sinna ma küll ei lähe ja asusin ruttu vaatama mis kell järgmine buss Tapa poole liigub.Minu üllatuseks läks järgmine buss 13.15 ja jäingi endamisi rõõmuga seda ootama.Tegemist oli kiirliiniga mis liikus Viljandisse ja mis kõige vahvam oli, oli see, et ma jõudsin enne Tapa bussi Tapale, tee peal sõitsime me neist mööda.

Reede õhtul käisime me mu kullakese venna perel Väike-maarjas külas ja peale seda kui me koju jõudsime vajusime me lihtsalt pessa ära :)

Laupäev oli meil sama tegus.Laupäeval hommikul üles tõustes oli sirge siht kohe õue ja aiatöid tegema.Niisiis, lõpetasin mina ära oma peenra kaevamise(lõpuks ometi) ja kullake niitis selle lopsaka muru kõik maja ümber ära mis meil siia selle nädala ajaga kasvanud oli.Selle kõigega läks veidikene kaua aega, sest see kuumus mis õues oli, oli tappev ja peenra kaevamine pole just minu kõige lemmikuim tegevus.Juurikaid ära vedades jäi mulle silma väike ja roosa käbi, nonii armas.

image

Kui olime oma igasuguste aiatöödega lõpule jõudnud, siis otsustasin mina, et läheks Käsmu mere äärde jalutama.Jube lahe ju.Aega võttis aga asja sai, ja nii saigi ennast kokku võetud ja mere äärde sõidetud.Ma ei tea mitte mingit tegevust mis oleks parem kui mere ääres vaba aja veetmine, sest seal on nii puhas ja värske õhk(mitte praegu, sest seal on mingisugused vetikad mis ülimalt haisevad, aga mitte igal pool) , ja see mõnus mere kohin.Mere ääres oli üpris jahe tuul (mõtlesin endamisi, et oleks pidanud vist mütsi kaas võtma, sest alles ma sain oma kõrvavalust lahti) aga päikese käes oli seeeest väga mõnus :)

image image

Jalutades jäid meile silma sellised tegelased, muidugi oli neid palju rohkem.Mulle nii meeldivad nende väiksed karvakesed, mille tõttu nad tunduvad nii pehmed aga katsuma nad eriti ennast ei kutsunud ja minu puhul piisab täiesti pildist :D

image

Peale seda kui mere ääres käidud, läks kõht muidugi meeletult tühjaks ja mis saaks veel parem olla kui Rõmedal asuv Arturi šašlõkki baar.Praegu teda veel püsti pole aga süüa saab sealt ikka osta.Minu enda vaieldamatud lemmikud on friikartulid koos seašašlõkiga.Niisiis läksime ostsime söögid kaasa ja panime kodupoole tulema ja kui koju jõudsime sõime me oma kõhukesed täis ja vaatasime Jan Uuspõllu Ürgmeest(oi ma olen seda päris mitu korda vaadanud aga ikkagi on naljakas).

Pühapäeva hommik algas täpselt samamoodi nagu laupäeva hommik, otsejoones õue ja tööd tegema.Ühesõnaga, kuna peenar oli valmis siis nüüd oli vaja sinna panna lilled ka kasvama ja seda ma tegingi. Peenrasse panin Freesiad, Gladioolid, Hiina aedastrid, Iirised.Lisaks istutasin ma ümber Märtsikellukesed ja veel ootavad endale uut kasvukohta Tulbid.Nüüd kus kõik oli peaaegu tehtud otsustasin natukene päikest võtta.See osutus väga raskeks, sest ma lihtsalt ei suuda ühe koha peal lesida, mulle meeldib ringi liikuda ja seetõttu ei tulnud sellest päevitamisest mitte midagi välja.

Õhtul avastasin, et mingisugune puu on õitsema hakanud, vist on jalakas ja muidugi pean ma kohe sellest pilti tegema.Ma olen viimasel ajal üldse nii uisa päisa ja eriti midagi tähele ei pane, arvatavasti eksamite tõttu.Aga nüüd hakkab õnneks asi jälle rahulikumaks minema :)

image
image

Täna hommikul üles tõustes läksin kohe kõige esimese asjana siseveebi, et vaadata kas matemaatika hinne on väljas.Sees oli selline tunne, et süda kohe seiskub ja ongi kõik, närv oli lihtsalt meeletu sees.Oma hinnet nähes tundsin ma ennast nii õnnelikuna, sest ma sain matemaatika eksami sooritatud ja nüüd avaneb mulle nii palju uusi uksi ja selle üle on mul nii hea meel ja ma lihtsalt ei suuda ära oodata mida tulevik mulle toob :)

Kuna õues on nii soe ilm, siis soovitan teilegi, et minge lihtsalt õue ja nautige seda mida võimalik!

Palju päikest ja sooja ! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A my grazy life