EEVA naistekas

Kolmapäev, 15. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite heels arrived

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Today I received my new babies from Stuart Weitzman! I fell in love in those immediately when I saw them due to their beautiful blue color and soft suede leather.

 

Despite it´s high heels they are really comfortable to wear, thanks to the platform. Platform usually decreases the heels hight ~2-3 cm which makes the shoe really comfortable. And good shoe must be comfy and that´s why I (and also my girlfriends as I have heard) prefer heels with platforms. Can´t wait for the summer to begin and wear those new babies!
***
Täna sain kätte uued kingad Stuart Weitzman´ilt! Kui mõni asi ikka hakkab kohe silma ja peast ei lähe, siis on tegu selle “õige” asjaga. Täpselt sellise tunde tekitasid mul need uued sinised, pehmest seemisnahast kingad, mis tänu platvormtallale on ka supermugavad. Viimasel ajal eelistangi platvormtallaga kõrge kontsaga kingi, sest platvorm vähendab kontsa kõrgust ~2-3 cm, mis teeb kingad jalale omakorda ülimugavaks! Nüüd jääb vaid suve oodata, et saaks uued kingad välja jalutama viia :)

Stuart Weitzman blue suede platform sandals

2014-05-02

Stuart Weitzman blue suede platform sandals

Stuart Weitzman blue suede platform sandals

 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite heels arrived