EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

chit chat

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Väike ja pigem pildipostitus, kuid loodan, et kõigil on olnud mõnus aeg ning kuumad päiksekiired on kõigi põsed mõnusasti punaseks teinud. :)

 

Mina olen juba paar viimast päeva lauataga veetnud, sest homme ootab mind esimene gümnaasiumi lõpueksam emakeeles - närv ja rõõm vaheldumisi.

image image

Poed on ka nii palju vingeid ja suviseid asju täis. Käisingi täna pisut ringi niiet varsti võtan ette ka ühe fotoshoodi ja kui keegi tartukatest soovib minuga ükskord pildistama tulla siis võib mulle julgelt märku anda. Praeguste ilmadega saab väga vingeid pilte. :)

Lisaks on mul plaanis üks pikem new in ning empties postitus.

image image image

 Eile lasin ka ripsmepikendused endale suveks ära panna, sest nendega on ikka kõvasti mugavam ja kohe-kohe on lisaks minu enda lõpetamisele kõigi teiste lõpupeod tulemas.

image

Juuni teises pooles lõpetan juba keskkooli ning ilmselt peale seda saan ennast lõpuks rohkem blogile ja firma loomisele pühendada. 

Aitäh kõigile äärmiselt armsatele inimestele ja lugejatele, kes te mulle toeks ja inspiratsiooniks olete olnud. Ma hindan seda ülikõrgelt :)

image

Eriti lahedat nädalalõppu ning kõigile koolilõpetajatele jaksu viimasteks pingutusteks!

Järgmise postituseni,

Kelly

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kelly chit chat