EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Do-Dolce SHOPPING!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hot spring is here, so it´s time to clean the closet! As i have quite many items, what I don´t wear anymore (or haven´t used them..uhm...like never), I decided to sell them all! Maybe there are someone who would love the item what I don´t need, so everybody will be happy. I have more space and the other will have something new to her wardrobe! Right now I have captured like half of the items, so I will add more things soon!

 

image
6€

If somebody wants, I can deliver to abroad as well, but then it´s the same that the reciever will pay the transport also.

You can find all the things HERE and if you are interested, just send me the e-mail - See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. or fb message!

image
NEW nr. 39 20€ (broneeritud-reserved)

 Kuum kevad on kohal ning kuna mul on palju asju, mida ma enam ei kanna või täiesti uusi esemeid, mida ma pole...khm-khm..kandnud kunagi, otsustasin panna need müüki! Ehk on keegi, kes tahaks just mõnda seda eset, mida mina ei vaja, seega oleks kõik õnnelikud! Minul saab olema rohkem ruumi uutele ning keegi teine saab kappi värskendust! Praegu olen üles pildistanud ligi pooled asjad, seega püüan ma järjest asju juurde lisada!Leiad minu "poekese" SIIT ning kui miskit pakub huvi, saada mulle e-mail - See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või kirjuta fb postkasti!*Kõigile hindadele lisandub postikulu!

image
NEW S-L 12€
image
Vintage S-M 10€
image
NEW nr.39 20€

Do you sell your clothes somewhere as well? Share your link! ;)
Kas sa müüd ka kuskil enda riided? Jaga enda linki! ;)
Don´t forget to participate in Giveaway HERE.
Ära unusta osalemast loosis, mille leiad SIIT.

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Do-Dolce SHOPPING!