EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Welcome to Stockholm!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 Last postwas about my home country and our beautiful capital Tallinn, but now let´s go to Sweden!

 

image

Some time ago me and my friends took a cruise to Sweden! I've been in Sweden many times, but the last visit to Stockholm was quite a few years ago... I just lived in abroad and discovered other countries. Sigrid is going to Spain soon, so it was the right time to celebrate and giggle til morning! 


Unfortunately Stockholm was very cold and windy, so we didn´t wan´t to walk around the city a lot. Although at first we planned to visit all kinds of new and exciting places, but the weather ruined everything and we just went the easy way out. We finished our tourist-day with big lunch at Jensens Beefhouse, Anette who lives and studies in Stockholm, recommended it in her blog. image
Eelmine postitus oli alles Tallinnast, kuid nüüd näitan teile hoopis Stockholmi!
Mõni aeg tagasi pikendasime sõbrannadega enda nädalavahetust ning kruiisisime Rootsi! Olen Rootsis käinud päris mitmel korral, kuid viimasest Stockholmi külastusest oli päris mitu aastat möödas... lihtsalt ei elanud Eestimaal ja avastasin muid maid. Kuna aga Sigrid läheb üsna pea Hispaaniasse ning viimati nägime eelmisel kevadel Itaalia reisil, oli õige aeg tähistada ja itsitada tunde!Stockholm oli meie kurvastuseks väga jahe ning tuuline, seega väga palju tatsata ausalt öeldes ei viitsinud. Oli küll algselt mõttes külastada kõiksugu uusi ja põnevaid kohti, kuid ilm rikkus kõik ära ja läksime lihtsalt kergema vastupanu teed. Lõpetasime enda turisti-päeva Anette soovitatud söögikohas, kes elab ja õpib Stockholmis.
image image image image image image image image image image image image image image image image
Don´t forget to participate in Giveaway HERE.
Ära unusta osalemast loosis, mille leiad SIIT.

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Welcome to Stockholm!