EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 14

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

This day is all about my earliest memory. I was about 1,5 to 2years old. My earliest memory is of my grandpa, I was 3 when he died and I have never seen any other grandparents besides him. Everyone else was all ready dead when I was born.

 

image

My memory is that I am in my parents house and the door opens and in comes my grandpa, he has a coat and a hat on, and nice gray pants. He dressed like a gentleman. I was so small that I could fit behind the heater on the wall and I was hiding, since I was really shy and I don't think I saw my grandpa very often. My dad picked me up and asked me if I know who that uncle is. I knew it wasn't and uncle. Actually one of my uncles came behind him in the door.

My grandpa always brought candy for us and he took a bag of hard candy from his coat pocket and held it in his hand I was so smitten if I should allow him to pick me up from my dads arms or not, I so badly wanted the candy. I don't remember if I let my grandpa hold me or not. I deeply wish I did, but I'm not so sure, I guess my grandpa just handed me the candy. 

I believe I have lot's in common with my grandpa though, for one, the dark brown eyes and hair he had too. As much I've heard he also was stubborn like I am. Even though I was shy and the only memory I have of him is this and the next one is from his funeral, I loved my grandpa!

Sel korral pidime rääkima oma esimesest mälestusest. Minu esimene mälestus on kui oli umbes 1,5-2aastat vana. Mu vanaisa tuli meile külla ja ma mahtusin radiaatori taha peitu pugema, olin nii tilluke. Vanaisal oli seljas pikk mantel, viigipüksid ning kaabu peas. Ta nägi väga härrasmehelik välja. Isa võttis mu sülle ja küsis, kas ma seda onu tunnen. Ma teadsin tegelikult, et see mu vanaisa on, aga olin väga häbelik ja arglik laps. Mu onu oli kah tol korral meile külla tulnud.

Vanaisal olid taskus kommid, mille ta välja võttis. Ma nii tahtsin neid, aga ei mäleta, kas ma läksin vanaisale sülle ka või mitte. Kipun arvama, et ei läinud, aga vanaisa andis ikka mulle kommid. Loodan tegelikult, et ma läksin, sest vanaisa oli ainus vanavanem, keda ma nägin, kõik teised olid selleks ajaks kui ma sündisin juba surnud. Tegelikult ongi mul temast ainult kaks mälestust, see ja teine on tema matustelt.

Olen oma vanaisaga ka sarnane, välimuse poolest olid ka temal tumepruunid silmad ning juuksed. Ta oli juttude järgi ka põikpäine, seegi omadus on mul olemas. Ma ei tundud küll oma vanaisa ja mälestusi on ka vaid kaks, aga armastasin teda ikkagi!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 14