EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Oriflame Power shine crayon.

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I have only used Power shine lipsticks in samples and when i saw that they have limited edition crayon version out ,i ordered. Mine is in "Dazzling pink" and it is beautiful sparkley pink.There are available 5 different shades that you can choose.Crayon glides smoothly on your lips and it does not dry them up.Non sticky:) Colour stayability is not that good,comes off after eating and drinking.Dazzling pink smells and tastes like watermelon:) Also it is buildable-one coat is sheer and the more you apply ,the more intense colour you get:)

image
image
Muidu olen ma neid Power shine huulepulkasid kasutanud ainult näidiste nimel aga kui nägin ,et nad on piiratud väljaandena välja tulnud kriidi versiooni,mõtlesin,et miks mitte. Tellisin endale tooni "Dazzling pink". Kokku on saadaval 5 erinevat tooni.Pliiats ise libiseb kergelt ja pehmelt huultele,ilma neid kuivatamata. Lisaks sellele ei kleepu.Püsivus pole kuigi hea,peale sööki-jooki on värv läinud,jättes ainult natuke sätendavaid osakesi huultele.Esimene kiht värvi on hele ja mida rohkem peale kannad,seda intensiivsema tulemuse saad.Lisaks on võimalus ka juurde tellida sobiv teritaja.Toon lõhnab ja maitseb kergelt arbuusi järgi:)

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Review: Oriflame Power shine crayon.