EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Most Worn This Week #6

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sel nädalal kasutasin MUA Fashionista Mattifying Primerit ning jumestuskreem oli Maybelline Fit Me toonis 105 Natural Ivory. Varem mulle antud jumestuskreem ei meeldinud, sest mu nahk oli pigem rasune, kuid kuna mu nahk on muutunud kuivema poolseks, siis on see ideaalne. Kasutan ühe kuni kaks õhukest kihti jumestuskreemi näol ning sinna alla MUA primerit, mis ei ole kuidagi moodi matistav, aga loob mõnusa sametise pinna jumestuskreemi pealekandmiseks. Praimer on väga silikoonine ja libe, kergelt tundub isegi rasvane, aga ei põhjusta aknet. Minul vähemalt mitte.

 

 

This week I used on my face MUA Fashionista Mattyfing Primer and Maybelline Fit Me foundation in 105 Natural Ivory. I didn't used to like this foundation before, since my skin was oily, but now that it is more dry I love it. It gives moisture and looks lovely. I use two sheer layers of it mostly, but sometimes only one is enough. The primer is supposed to be mattyfing, but it's not. It does give me a velvety feeling and even canvas to apply foundation on. Bot products don't give me brake outs! A huge plus!!!

 

Jumestuse kinnitamiseks kasutan oma uut puurdit Bourjois Healthy Balance 10hr Matte Finish & Natural Healthy Glow toonis 52 Vanilla. Tegelikult on mul ka sama sarja jumestuskreem olemas, aga sel nädal haarasin, nagu üleval mainitud, teise jumestuskreemi järele. Puuder ise lõhnab puuviljaselt ja loob mõnusa terve jume, ei matista liialt kui sellega hulluks ei lähe just. Toon oleks võinud tsipa heledam olla, sest oksüdeerub (?) mu nahal, st muutub tumedamaks. Loodan, et see oli õige sõna selle nähtuse tarvis. Iseenesest aga hea toode, ei põhjusta anket.

 

To set my foundation I used my new Bourjois Healthy Balance 10hr Matte Finish & Natural Healthy Glow powder in 52 Vanilla. I also have actually the foundation, but this week I grabbed the Maybelline one as I said above. I love the scent of the powder, it's so fruity! The color could have been a bit lighter, since it oxidises on me, I hope that's the term for it gets darker :D. Doesn't cause acne on me.

 

Ripsmetel olen kasutanud aga L'Oréali Mega Volume Miss Manga tušši. Alguses ei olnud ma hajras eriti vaimustuses, selline säbruline tundub, aga tegelikult on sama mõnus toode nagu mu pikaajaline lemmik Voluminous x5. Toon on muidugi must. Koolutan esmalt oma ripsmed ja seejärel kannan kaks kihti tušši peale ning voilaa. Ei pudene, ei määrdu, ühesõnaga ei ole enam seda tüütut pandasilmaprobleemi, mis mul millegi tõttu Voluminous tuššiga lõpuks tekkis. Ilmselt oligi see vihje, et peaksin Miss Manga tušši proovima ;)!

 

For my lashes I've been using L'Oréal Miss Manga mascara and I'm loving it. The way I use it is I curl my lashes first and then apply it. Curling my lashes every morning doesn't really take that much time as I used to think it would. I love how this mascara doesn't flake and smudge during the day. Love it!

 

Järgmise nädalani! See you next week!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Most Worn This Week #6