EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuu ostud

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Jaanuar on alati olnud mu lemmik kuu. Uus aasta kalendri järgi ning ka vanusenumber muutub. Homme on mu kõige lemmikum päev. Aga mõtlesin, et jagan teile, mida ma see kuu ostnud olen iluvaldkonnas. Jaanuar on teadagi allahindluste suhtes parim kuu. Kaubamajas on SAH, laeva peal HULABALOO, riidepoodides ulatuvad allahindlused 70%-ni.

Esmalt juuksehooldusest.
Soetasin endale PLACENT ACTIV  tervendava juuksevedeliku. Sobib õhukeste, rabedateja habraste juuste puhul. Aitab vältida juuste väljalangemist. Regulaarne kasutamine peaks stimuleerima juuste kasvu. Kasutamine: üks ampull pestud juustele. Tahaks juba tulemust näha peale 12 ampulli kasutamist. Jagan siis täpsemalt tulemusi. Hind oli Rosalindas 7,44 €.
Teiseks ostsin GARNIER FRUCTIS oil repair juuksemaski kuivadele ja kahjustatud juustele. Otsad on mul kuivad, kuigi kasutan õlisid, käin regulaarselt lõikamas ja ei föönita. Lihtsalt vanast juustetriibutamisest on kahjustada saanud. Sellel maskil on nii hea lõhn ja jätab juuksed nii mõnusaks. Hind oli umbes 6 €.

image
Laeva peal on hetkel hea pakkumine The Body Shop'i koorijatele ja kehakreemidele. Ostes kolm on hind umbes 28 €. Nii et kes on minemas, teab kust hea hinnaga saada. Muidugi on hetkel ka The Body Shop'i poes soodustused. Mina fännan virsiku lõhna, see meenutab lihtsalt jääteed ja ma tahaks seda koorijat süüa..mm vastupandamatu. Koorib hästi, keha jääb pehme..muud nagu polegi vaja :)
image

Ning natukene ka näole mõeldud toodedest. Esiteks ostsin mingi šokolaadi näomaski, mida pole veel proovinud, aga eks ma annan teada pärast. See tundub nii mõnus. Toode peaks olema sügavalt niisutav, stressivastane ja sügavpuhastav. Ja seda toodet ei ole katsetatud loomade peal(pluss-punktid neile). Teiseks lugesin veebruari ajakirjast "Mood" primeritest ning otsustasin proovida neist odavaimat varianti(valetan, algul tahtsin ardeni oma, aga seda ei olnud :D) milleks ostutus Lumene beauty base crystal radiance primer. Hind jäi alla 10 €. WOW. Imeline...kuidas ma küll ilma selleta enne hakkama olen saanud? Jumestuskreem püsib isegi tööl terve päeva peal, ilma, et laiali vajuks. Jumestus näeb üldse super palju parem välja. Tõesti soovitan kõigile, kes mingit primerit ei kasuta, seda proovida.
image
Kas olete mõnda neist toodedest kasutanud, kuidas olete jäänud rahule?

Järgmise blogimiseni :)

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti Kuu ostud