EEVA naistekas

Esmaspäev, 20. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Grace Cole, Alkmene, Maybelline, Dr.Irena Eris & Garnier

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Uusi tooteid olen ma endale viimase kuu aja jooksul soetanud vaid paar ja need olid tõepoolest hädavajalikud. Pean jällegi tänama kõiki toredaid firmasid, kes mind uute ja huvitavate toodetega on varustanud, muidu peaksite siit blogist ainult Nude šampoonist ja Oliva näopesuvahust lugema, mida ma järjekindlalt ikka ja jälle omale koju toon. :) 

Kõikidest ilutoodetest on just näopesuvahud/geelid need, millede varusid pean kõige tihemini täiendama, kui ikka kaks korda päevas seda pudelit pumpad, on põhi varsti käes. :) Seekord otsustasin Oliva vahu apteeki jätta ja selle asemel vaadata ringi Kaubamajas. Silma jäi see Grace Cole teepuuõliga näopesuvaht. Natuke kartsin küll, et äkki on see liialt kuivatav, teepuuõli on ju selline kange kraam ja praegusel ajal mu nahk keskküttest eriti niiskusevaene ja ketendav, aga pudel tundus kuidagi usaldustäratav ja nii ma talle võimaluse andsin. Ja hästi tegin, vaht on väga õrn, ei kuivata ja jätab nahale mõnusa värske tunde. Hinnaks oli umbes 6€.
image Kuivem nahk talveperioodil ei tähenda minu puhul kahjuks vähem soovimatuid külalisi näol, tuleb ka nüüd nendega rinda pista. Kui ma juba seal teepuuõliriiuli juures olin, soetasin ka vistrikupulga Kaubamajast, brändiks Alkmene. Pakend näeb küll imelikult vanaaegne välja, nagu 70.-datest vms. aga sisu on täitsa kaasaegne. :)  Lõhn on väga vänge, aga see on ainult tore, tähendab, et teepuuõli on selles pudelis tublisti. Mulle meeldib, et vedelikku saab peale kanda metallist kuulikesega, mis pudeli otsas, see on mõnusalt külm ning toodet tuleb selle vahelt meeldivalt palju välja, ei ole vaja kaua hõõruda. Tundub ka, et asi toimib, kuivatab vistrikud päris kiirelt. :) Hind jäi 4€ kanti. 
image Maybelline on JÄLLE uute toodetega turule tulnud/tulemas. No nii põnev! Eelmise satsiga sain neilt proovimiseks uue SuperStay Better Skin jumestuskreemi, mille arvustus mul juba poole peal. Paar päeva tagasi jõudis minuni kotike, kus sees veebruaris poelettidele jõudvad tooted - mõnusast NUDE sarjast huulepulgad ja küünelakid, kibelen neid juba proovima!
image image image Garnier on samuti välja tulnud ma ei tea, kas ka uue sisu, aga uutes pakendites küll, silmameigieemaldajatega. Sain proovimiseks kahefaasilise veekindla silmameigi eemaldaja, mis näeb väga lahe välja, plusspunktid disaini eest! Samuti meeldib mulle väga nende uus kreemituubikujulises pakendis antiperspirant kuivkreem NEO, proovime järgi!  
image image Dr. Irena Eris toodetest ei olnud ma enne peaaegu et midagi kuulnud peale selle nime. Kui ma aga selle eriti luksusliku Spa Resort sarja kehakreemi lõhna endale ninna tõmbasin, sain aru, et soovin sellest Poola suurimast kosmeetikatootjast kindlasti palju rohkem teada. :) Loodan, et teie ka, sest see on tutvustamist väärt.
image

image
Olete mõnda neist toodetest kasutanud?
image Hoidke end soojas!♥


imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Grace Cole, Alkmene, Maybelline, Dr.Irena Eris & Garnier