EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Few of my favorite things..

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

My summer look sobiks vist selle postituse pealkirjaks paremini, aga see selleks. Teen siin kokkuvõtte oma igapäevasest toodetest, mida hetkel kasutan.

Hommikul ja õhtul oma parim abivahend hambahari ja -pasta :) Hetkel otsustasin proovida Blend-A-Med 3D white luxe'i. Mis peaks muutma hambaid valgemaks 14 päevaga. Eks me seda siis näe. 

Iga päev küll seda ei kasuta, aga mingi 4 korda nädalas küll, selleks on Clarins Centle Foaming Cleanser. See sobib nii sega kui rasusele nahale. Teeb naha mõnusalt pehmeks. Teistel päevadel äratan naha hommikul üles külma puhta veega. Clarins'il on taga õpetus, et toodet kasutada hommikul külma veega ja õhtul sooja veega - ja nii ongi minu meelest suhteliselt loogiline.

 

image
 

Seejärel on näokreemi koht. Laeva peal tööl olles kuivab nahk jubedalt, see ilmselt sellest õhust ning veest, seega ilma kreemita siin hakkama ei saaks. Hetkel katsetan uut geelkreemi, mida üks müüja soovitas - LOREAL'i Triple Active Fresh. Põhimõtteliselt on toode odavam variant Biotherm'i geelkreemist. Hinnavahe on neil umbes 20 eurot, koostis aga sama. Kreem imendub nahka hästi, teeb naha mõnusalt pehmeks. Sobib normaalsele ning seganahale. Tavahinda ei oska öelda, eks ta jääb ilmselt kuskile sinna 10-15 vahele, mina sain soodushinnaga selle kreemi umbes 5 euro eest.

image

Peale kreemi sisse imendumist algab kiire 5 minutiline make up , et näha juba hommikul värske välja. Jumestuskreem - Maybelline Super Stay. Minu meelest on see hea odav jumestuskreem, see ühtlustub kergelt nahaga ja püsib hästi peal- just see, mida ma tööl vajan. Seejärel kasutan Manhattani silmapliiatsit ning ripsmedušhiks on Volume Million Lashes excess, mis teeb ripsmed nii mõnusaks. Seejärel kerge lauvärv BYS Diamond Shadow , valikus 8 erinevat tooni. Ja siis olengi valmis tööle tõttama. Enne veel üks kerge piserdus hetke lemmikut-  Eau De Lacoste.

image

Ja nii algabki minu päev tööl. Keskelt läbi kulub mul valmis saamiseks 15-20 minutit, koos voodist tõusmise, riidesse panemise ja sättimisega. 

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti Few of my favorite things..