EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What's new?

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Ma arvan, et sellele võib paksu tindi kahe käega alla kirjutada, et meile kõigile meeldivad armsad kingitused, pakid ja üllatused.
Just nendest koosnebki minu tänane postitus. :)

image
  image

Olen neid GN tooteid maksimum kaks korda proovnud, aga juba etteruttavalt võin öelda, et tegu on super kolmikuga. Minu lemmik on Tahiti kehakreem monoiõliga (paremal). See on nii õluline, kreemjas ning jätab naha lausa maagiliselt siidiseks.

image
image image

Avon kallas mu üle täieliku kosmeetika laadungiga. Võite vaid ette kujutada minu nägu, kui kõik see minu kätele langes. :) Ma ei kujuta ettegi kui kaua ma lihtsalt istusin ja igat asja eraldi uurisin.

 Minu rõõm on ülevoolav, aga selles rõõmus on kindlasti oma osa arvukatel kingiloosidel, mis sellel pildil peidus on. ;)

imageimage
image
imageimage

Victorias Secret on vaieldamatult magusaim kaubamärk, mida kunagi proovinud olen. Soovin, et tunneksite seda luksuslikku lõhna, mis peitub nendes pudelites. Parfüümi võib neid kandes ära unustada. :)

VS kauni disainiga pudelid kaunistavad muidugi igat riiulit ning see ei ole enam nii suur saladus, et Victorias Secret tooted on suurepärased, naiselikud ja vastupandamatud. :)

Kõik need tooted leiab LOVENYC laiast valikust. image image

Ma pole juba ammu nii armsalt üllatunud. :) See Equa pudel leidis oma tee minuni Sloveeniast, kust armas Jaanika selle minu jaoks koos veel armsama kirjaga teele pani.

Equa pudel oli juba varem lahutamatu osa minu päevast ning seda nüüd veel kaunimal kujul.

image image
image

Ka Lumene ei lakka üllatamast.

Mulle väga meeldib Lumene toodete välimus, see on nii läbimõeldud ja professionaalne. Sisuga pole ma veel nii lähedalt tutvunud, aga annan kindlasti postitusega teada kui see aeg on käes. :)

image image
image

Saage tuttavaks minu lemmik huulepalsami. :)

Parim üleriie, mida huultele enne külma tuule kätte minemist kanda. See muudab huuled nii pehmeks, loomulikult õhetavaks ning katab need pikaks ajaks. Muidugi näeb huulevõie välja sama vinge kui sisu.

image

Selleks korraks kõik.

Järgmise postituseni! PS: Homme selgub kingiloosi võitja! ;)




Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kelly What's new?