EEVA naistekas

Teisipäev, 07. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // The Body Shop, Oriflame, Dermoshop, Garnier, Max Factor, Lumene & House

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

"Natuke" uuemat kraami on kogunenud, mis enne kasutuselevõttu tahtis kõik pildile pääseda. Ma vahel mõtlen, et nii palju toredaid tooteid on maamunal, inimesed on ikka nii andekad, aina genereerivad uusi ideid ja nuputavad midagi põnevat välja. :)  

The Body Shop lasi oma ikoonlõhnast White Musk välja mõnusa sügistalvise variandi Smoky Rose. Sain uuest sarjast proovimiseks kehakeremi ja tualettvee. White Musk´i  fännid on juba kindlasti poes uusi tulijaid nuuskimas käinud. Nendele, kes veel ei ole jõudnud, püüan lõhna lahti seletada juba õige pea. :)

image

No ei saanud ma Oriflame uut šokolaadi sarja tellimata jätta. Need pakendid on nii hästi õnnestunud ja see lõhnabki kõik nagu šokolaad...

image

Üks suuuuuur dušigeel mõnusa kookoselõhnaga on mul nüüd ka olemas...

image

Dermoshop on alati imehelde kingituste jagamisel. Kogu see toredus tuleb kindlasti arvustustena teie ette. Kui ma ainult nii aeglane kirjutaja ei oleks, tooted aina kuhjuvad...

image

Veelgi enam olen elevil nendest purgikestest ja karbikestest. Kas teadsite, et Dermoshop pakub kosmeetika kõrval ka toidulisandeid/vitamiine? Räägin õige pea, miks need preparaadid mulle silma jäid. :)

image

Kuna minu viimati soetatud näopesugeel Palmer´silt oli ülikuivatav, pidin kiirelt uue muretsema. Haarasin Selveri Laadapäevadelt selle Garnieri Pure Active pudeli ja ei saaks rohkem rahul olla. Lõhn on mõnus, peseb naha puhtamast puhtamaks ilma seda kuivatamata, lisaks sisaldab salitsüülhapet, mis minu rasusele probleemsele nahale sobib suurepäraselt. Hind oli, kui ma ei eksi 2€ kanti. 

image

See armas Max Factor´i kosmeetikakott koos toodetega saadeti mulle Tartu Kabamaja poolt Moekuulutaja aegu, sain alles nüüd mahti lähemalt uurida, mida see endas sisaldab...  

image

Kott ise on väga kaunis, käib pealt puha lipsuga kinni, igapäevaselt seda kindlasti kasutada ei saa või noh, saab, aga kesse viitsib šlehvi 100x päevas siduda. :) Muidu on kott mõnus mahukas ja käib seest ka lukuga kinni, kuju poolest sobib see imehästi näiteks pintslitele reisikotiks. Kott peitis endas Max Factor´i Ageless Elixir jumestuskreemi testrit, Masterpiece Max ripsmetušši, Earth Spirits lauvärvi toonis Terra Firma ja pehmet väikest pintslit. Lisaks olid kingikotis kaks minisuuruses Wella  šampooni, juuksevaht ning Olay päevakreem. Väga mõnusad tooted, mis kõik kindlasti ära proovin. 

image

Lumene on välja tulnud uue põhjamaist puuvilla sisaldava Arctic Spa sarjaga, mida ma suure rõõmuga testima asun. Kõik tooted lõhnavad nii imehästi ja näevad nii talvised ja karged välja, mõnus...

image Riideid ja jalatseid ei ole ma endale juba tükimat aega soetanud. Need House neetidega laigulised tossud on aga nii mugavad, et ei raatsinud oma jalgu sellest õhul käimise tundest ilma jätta. Hinnaks oli alega umbes 15€. Soetasin tennised küll juba tükk aega tagasi Tallinnas Ilu Sõnumil käies, aga olen kindel, et need on veel praegugi saadaval, ehk isegi soodsamalt. 
image  Peale selle, et jalatsid on imemugavad, meeldib mulle see väike needirida ja camomuster segatuna sametise musta nahaga...
image
image
Kas olete mõnda neist toodetest proovinud? image

Tänaseks ongi kõik, olge soojas!♥

image

image

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // The Body Shop, Oriflame, Dermoshop, Garnier, Max Factor, Lumene & House