EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Looduslik käsitöökosmeetika - Maikelluke

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Mul on superhea meel, et Eestis on esile kerkimas üha rohkem kosmeetikabrände.
Maikelluke on üks mitmest firmadest, mis pakub looduslikku ning nahasõbralikku kosmeetikat ja vannitooteid. Teistest erineb bränd kindlasti oma lahedate alumiiniumist pudelikeste poolest. :) Meelitatud olen ka headest hindadest, mis ei tee rahakotile liiga.

Maikelluke täiendab pidevalt oma valikut uute toodetega ja Facebooki fännilehel olen kohtanud mitmeid häid pakkumisi. Superlahe on ka see, et Maikellukese kodulehelt on võimalik saada lisainfot iga koostisaine kohta. Mulle meeldib teada, mida tarbin.
Kevadisest nimest tulenevalt leiab Maikellukese valikust samalõhnalisi dušisufleesid, kehakreeme ja aroomivahasid.
Olen nüüd pika aja vältel proovinud mitmeid Maikellukese tooteid ning käsitöökosmeetika ei jäta kunagi üllatamata. :)

image

 

Kehakreem Vaarikas

Alustan ikka lemmikust!
Vaarika kreem on lahedas alumiiniumist pudelis, millel on kleebis kogu vajamineva infoga toote kohta. Lihtsus ja läbimõeldus on just kaks õiget sõna, et seda pudelit iseloomustada. Lisaks muule armastan pumbaga avatavaid pudeleid.
Ka sisu ei jää välimusele alla. Esimesena tungib ninna oranžika kreemi magus aroom. Peale vaarika on lõhnas tunda ka porgandit, mis on kreemis õli näol. Mica pulber jätab nahale kumava sära. Tahest tahtmata hakkasin seda võrdlema JOIK magusmandliõli kreemiga, mis on ühtlasi mu lemmik ja toimelt sarnane. Mõlemad kreemid annavad nahale sära, mis päikse käes kindlasti märkamata ei jää ning samaselt on mõlemad olemuselt üsna vedelad ning imenduvad kergesti.
Magus lõhn kaob nahalt üsna kiirelt kuid läige jääb nahale pikkadeks tundideks.
Säravama ning tervema jume aitab saavutada kreemis peituv porgandiõli, kuid niisutuse eesmärgil ma seda siiski ei kasuta. Pigem on see midagi, mida enne väljaminekut peale määrida ning lõhna seejuures pole enam vaja kasutada. image
image

Huuleläige Magus Musi

Magus huuleläige on mõnusas alumiiniumist totsikus, mida on ülimugav kaasas kanda ning kogu vajalik info on kleebisena potska peal olemas.

Midagi magusamat polegi minu huuled vist kandnud. Huuleläike nimi on igatahes õigustatud. :) See mõnusalt roosa huulekate on magusa banaani lõhnaga. Olin üllatunud kui kerge see on oma koostise poolest. Millegipärast eeldasin, et toode on paks ja rasvane, kuid see on kõike muud kui seda.

Huuled muudab see tõepoolest läikivaks ning annab neile terve ning elust pakatava veidi õhetavalt punaka jume. Lõhn jääb pikaks ajaks ninna, seega sobib suurepäraselt magusa armastajatele. :)

Lihtne peale kanda ning hinna ja kvaliteedi suhe on kindlalt paigas.

Mesimagus kaitse huultele sügiseste tuulte eest. :)

image

image

Sidrunheina õliga näopuhastuspiim

Pakendatud on näopuhastuspiim sarnaselt kehakreemiga.
Lõhnas on domineeriv Sidrunhein ning peale vaadates ja katsudes on toode ise nagu iga teine puhastuspiim.
Meigi eemaldamisega see siiski toime ei tulnud ning nii sirutus minu käsi siiski selleks mõeldud toote poole. Küll aga kasutan näopuhastuspiima igapäevase mustuse eemaldamiseks nahalt. Muudab näo mõnusalt pehmeks ning sellel tootel on kindel koht minu õhtuses teha-enne-magama-minekut rituaalis.
Sidrunheina õliga näopuhastus ei tee liiga kellelegi, aga kuna tegu on õrna tootega ning see ei kuivata kuidagi nägu siis on see kindlasti hea uudis neile, kellel on kuiv või õrn näonahk. image
image

Jahutav Jalakreem Mentool & Eukalüpt

Maikellukesele omane pakendus ning lumivalge jahutus väsinud jalgadele. :)

Ülimõnus saunakreem, mida puhtusest pakatavatele jalgadele määrida. Tulemuseks on jahutav tunne ning niisutatud jalad. Lõhnas kuuluvad põhinoodid mentoolile. Kodulehel on kirjas, et toode leevendab lihasvalu. Selle kohta ma kahjuks midagi öelda ei oska, aga mõnus on see igaljuhul. Mul oli ka varem olemas sarnase toimega kehageel, nii määrisin ka seda jalakreemikreemi põlvedele, küünarnukkidele ja mujale, kus parasjagu tunne oli. See toode on suurepärane saunatoode ning kasulik on võtta aega jahutava jalakreemi ja külma smuuti nautimiseks. :)

Super nahavärskendus. :)

image
image

Uuendav ja siluv näokreem AHA hapetega

Pudel on samasugune nagu näopuhastuspiim ning kehakreem ainult, et 4 korda väiksem. :)

Mind üllatas ka see, et pudeli sisu on kollase värvusega.  Lõhna on Maikellukese kodulehel iseloomustatud Ylang-Ylang`ga. Minu nina seda ära ei tundnud ja nii ei jää mul muud üle kui nõustuda, sest kuidagi muud moodi ma seda kirjeldada ka ei oska, aga meeldiv on see kindlasti. :)

Kreemi koostises on AHA happed, mis koorivad kergelt naha pindmisi rakke ning stimuleerivad nende uuenemist.  Kreem on üsna rasvane ning jääb tõesti, nagu lubatud, nahal "nooruslikult särama". Niisutav on see igatahes. Toode ei imendu eriti ning nii kasutan seda pigem öökreemina enne magama minekut. Silumise kohta ei oska ma samuti midagi öelda, aga pehmeks muudab see näo küll. :)

image

image

Tahke parfüüm Sexy

Kõik magusasõbrad kiirustage, sest see lõhn on täielik magusapomm! :) Pisikesse potsikusse on peidetud punased marjad ja kevadlilled. Sain mitmeid armsaid komplimente. 

Toode on välimuselt ja suuruselt sarnane huuleläikega. Tahke parfüüm on värvuselt valge ning seda on väga mugav kotis või taskus kanda.

Lõhna on sõrmedega imelihtne ja mugav soovitud kohtadesse kanda. Minu mureks on ainult see, et magus aroom hajub üsna kiirelt. Selle muidugi kompenseerib osaliselt see, et totsikut on kerge kaasas kanda. :)

Looduslik tahke parfüüm on magus kingitus armsale sõbrannale!

image image

Maikelluke Dushisuflee

Toode, mille välimus meeldib mulle enim, aga sisu mitte nii palju.
Purk ise on lahe ning ilmselt leiab tühjaks saades lihtsalt hoopis teistsuguse funktsiooni. :)
Toode lõhnab nagu brändi nimi ja näeb välja nagu tahke kookosrasv.
Suflee niisutab keha, seega hiljem niisutust ei vaja ning jätab kehale kerge kevadise maikellukese lõhna.
Selline kohev kreemjas vaht mõjus kehal siiski  üsna võõralt. Ehk on küsimus harjumuses. Kulub vähe, naha peseb puhtaks, kuid vajan siiski midagi, mis pesukäsnal rohkem vahule läheb. :) image
Selleks korraks ongi kõik.
Piilu kindlasti ka Maikellukese kodulehele, kus on käimas 50% käsitööseepide lõpumüük ning uudista ka Maikellukese Facebooki fännilehel, et hoida lihtsalt silm peal nende tegemistel.

Järgmise postituseni!

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kelly Looduslik käsitöökosmeetika - Maikelluke