EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Artiklitega seotud arvamused
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: "Naabrist parem" võitjad Kaur ja Annamaria - elu pärast saadet

"Naabrist parem" võitjad Kaur ja Annamaria - elu pärast saadet 07/07/2008 00:00 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Kaur ja Annamaria

EEVA käis küsitlemas "Naabrist parema" saate võitjaid Kauri ja Annamariat ja sai nii mõndagi huvitavat teada.

Kas võit tuli Teile üllatusena?
Võit tuli meile küll üllatusena, kuna tavaliselt on ikka nii, et sellised asjad juhtuvad teiste inimestega. Ikka on ju raske uskuda, et just sulle võiks selline õnn osaks saada. Samuti kulges kogu see ehitusprotsess meie jaoks vist kõige keerulisemalt ja raskemini ja aeg-ajalt oli ikka täiesti lootusetuse tunne peal, eriti siis kui peale mitmeid magamata öid ikka õigeks ajaks oma asjadega valmis ei jõudnud. Igatahes me oleme väga tänulikud kõigile poolehoidjatele, kes meile kaasa elasid! Oleme saanud väga palju positiivset tagasisidet ja see on andnud tohutult häid emotsioone meile.

Kui Teie ei oleks võitnud, siis keda oleksite enda asemel võitjatena näinud, miks?
Algselt arvasime, et Kertu ja Krister võidavad, kuna nad mõlemad on oma olemuselt lihtsalt nii vahetud inimesed.

Kas meedia on pärast võitu teid palju tülitanud?
Eks kõik ootavad, mis siis sellest majast ja meist endist nüüd saab ja huvi on tuntud ikka päris palju, aga ei saa öelda, et keegi tülitanud oleks, suhtleme kõigiga hea meelega.

Millal Te plaanite sisse kolida?
Tegelikult me praegu juba vaikselt pesitseme seal, aga lõplik sissekolimine toimub alles siis, kui asjad on ametliku käigu saanud.

Kas saade pani ka Teie suhte mingil viisil proovile, kas esines ka pingeid?
Meil omavahel otseselt pingeid küll ei esinenud, kuigi saade ise oli küll väga pingeline, eriti seetõttu, et meil mõlemal on üpris pikad tööpäevad. Omavahelistele suhetele mõjus saade tegelikult isegi hästi, kuna see ühine kogemus lähendas meid veel rohkem ja see näitas, et koos toimivad meil kõik asjad veel palju paremini.

Kas sisustamisel Teie maitsemeel ühtis või oli palju lahkhelisid? Kes tegi järeleandmisi?
Sisustamisel meil erilisi lahkhelisid küll polnud, eks ikka oli arutelusid, et mis värvi või materjali kuhugi panna, aga õnneks on meil üpris sarnane maitse. Eks meil olid muidugi ka asjad rohkem nii jaotatud, et Kaur organiseeris ehituslikku poolt peamiselt ja mina tegelesin sisustusega.

Kas suhtlete ka mõne saate võistluspaariga edasi? On ka sõprussuhteid tekkinud?
Ma loodan, et suhtleme ikka kõigiga edasi, kellega rohkem, kellega vähem. Kertu ja Krister on meile muidugi väga headeks sõpradeks saanud, nendega suhtleme igapäevaselt, käisime isegi koos Jaanipäeval Hiiumaal. Kui paar päeva üksteist ei näe, siis tekib kohe imelik tunne nagu oleks midagi puudu:)

Kas jäite ise saate formaadiga rahule? Kas miski häiris ka?
Eks see saade oli ikka päris raske, kuna aega ja raha oli ju tegelikult ikka minimaalselt. See oli muidugi ka mingil määral saate eesmärk panna meid sellisesse olukorda ja vaadata, kuidas me hakkama saame, et oleks ikka põnevust ka. Iseenesest oli saade väga lõbus ja huvitav kogemus, midagi uut, mis pani paljudeski asjades elu üle järgi mõtlema ja hindama ka pisiasju elus, mis varem tundusid võib-olla iseenesestmõistetavad. Ei saa öelda, et miski häirinud oleks, kuna kogu saate meeskond ja kaasvõistlejad olid kõik väga toredad ja positiivsed inimesed ja see ongi peamine.

Kas muudaksite ise veel midagi maja juures, nii seest kui väljast?
Natuke pisiasju ikka muudaks just sel samal põhjusel, et enne ei olnud aega ja raha kõike päris nii teha nagu ideaalis tahaks ja oma raha me ka eriti sisse ei tahtnud panna, aga nüüd teeme seda hea meelega. Aga üldiselt oleme me oma majaga ikka väga rahul, eriti alumise korrusega, mis tuli üle ootuste hästi välja. Meile meeldibki see, et meie maja ei ole selline päris tavaline elamine, et lihtsalt värv seinas ja mööbel sees, aga samas ei ole ka liiga ülepakutud ja kirju. Täpselt selline, kus on mõnus sees elada, aga igav ka ei hakka:)

Kavatsete end selle elukohaga pikalt siduda või on see pigem hüppelauaks unistuste koha/maja poole?
Meile see kant ja maja väga meeldib ning kui vähegi võimalik, siis jääme sinna kindlasti kauaks elama, aga eks aja jooksul maitsed ja eelistused muutuvad, seega ei oska öelda, mida kauge tulevik toob.

Kui avaneks võimalus, siis kelle kaasvõistlejatest võtaksite oma naabriks?
Muidugi Kertu ja Kristeri, me isegi enne saate lõppu juba arutasime, et peaks naabriteks hakkama:)

Foto: Elu24.ee

EEVA

Loe lisa...

09/07/2008 12:37 #2

  • Nesbit
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 106
Aga mulle see paar meeldis kõige rohkem. Nad on ilusad inimesed nii mitms mõttes!

26/07/2008 16:14 #3

  • Anu
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 67
lahe küll
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.61 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum