Minu lemmikud:
1) Sai, sulajuust (tavaliselt röstkanaga merevaik), kanasink, praemuna, juust, tomat, sidrunipipar
2) Peenleib (tavaliselt Tallinna), või, õhuke viil keeduvorsti, keedetud muna-majoneesi mass, juust
Samas need on sellised "peenemad võileivad", selles mõttes, et valmistamine võtab aega ja üks-kaks võileiba on juba koguse ja kalorite poolest paraja õhtusöögi eest. Igapäevaselt ja hommikuti panen leivapeale seda, mis külmkapis olema juhtub, enamasti täissuitsuvorst, sink või peekon ja/või juust, leivaks kas must vormileib või peenleib, kui sai, siis kõige tavalisem. Koorikleivad ja seemnesaiad, sepikud mulle ei meeldi. Üks kiiks on mul ka - nimelt ei suuda ma süüa saia peal võid (välja arvatud "punase vorsti" - selline saiakate, mis pakendatud nagu pasteet, aga punane - all), seega sinna määrin alati määrdejuustu. Leiva peal söön aga võid, või noh, margariini. Eriline lemmik on Keiju soolane (see punases karbis).