Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!
Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.
Ahjus küpsetatud aedoad brokoli ja paprikaga
Ükspäev tuli suur tahtmine teha erinevaid ja kergeid ahjuroogasid. Nii tuligi mõte proovida panna kolm head rohelist köögivilja "ühte patta" ja vaadata mis maitsvat sealt välja tuleb :)! Ja ausalt, tulemusega jäin väga rahule, teen kindlasti varsti jälle. Lisaks sellele tegin samal õhtul ka ahjukartuleid, mille retsepti leiad siit.
Retsept:
- Pakk külmutatud aedube
- 1 keskmine brokoli
- 1 roheline paprika
- 2 küüslaugu küünt
- Soola
- Tshilli helbeid (soovikorral)
- Veidi rosmariini
- Kookosõli (võib asendada ka oliivõliga)
Tee nii:
- Kuumuta ahi 220 kraadini
- Vala aedoad suuremasse kaussi
- Viiluta paprika ja lisa kaussi
- Eralda brokoli väiksemateks õisikuteks, keeda potis paar minutit, kurna ning lisa kaussi.
- Lisa kaussi ka maitseained ja õli ning sega läbi.
- Võta ahjupann või plaat, kata küpsetuspaberiga ning laota segu kenasti pannile ja pane ahju.
- Haki küüslauk ning umbes poole küpsetamise aja pealt, lisa köögiviljadele ja küpseta kuni valmis.
- Küpsetamise aeg sõltub ahjust, kuid minul umbes 20-30 minutit. Kuna tegin seda rooga esimest korda, siis jälgisin pidevalt. Valmis olid nad minu jaoks siis, kui köögiviljad olid oasliselt kergelt pruunikaks tõmmanud, kuid samas veel kenasti rohelised.
Valmis aedoad brokoli ja paprikaga
Head katsetamist :)!