Banaani jogurtikook sidruniglasuuriga
1Vajaminevad tooted.
2Eelkuumuta ahi 175 kraadini. Kata 22.5 cm koogivorm küpsetuspaberiga. Sõelu jahu, küpsetuspulber, söögisooda ja sool suurde kaussi.
3Vahusta või ja suhkur suures kausis keskmisel kiirusel mikseriga.
Loe edasi: Banaani jogurtikook sidruniglasuuriga
Aprikoosi-ploomi keeks
Seekord valisin oma menüüsse lihtsa keeksi, mida täiustasin aprikooside ja ploomidega.
1Vajaminevad tooted.
2Eelkuumuta ahi 175 kraadile. Määri 22.5 cm läbimõõduga lahtikäiv vorm võiga ja puista jahuga üle.
3Sõelu jahu, küpsetuspulber ja sool suurde kaussi.
Loe edasi: Aprikoosi-ploomi keeks
Apelsini-kohupiimakook mooniseemnetega
1Purusta küpsised. Ise ma valisin seekord kergelt soolakad TUC küpsised, sest kook tuleb üpris magus. Aga võib ka magusamapoolseid kreekereid kasutada.
2Sulata dl võid või margariini ja lisa see küpsisepurule. Sega ilusti ära ja kalla juurde 3 spl täit vett, et muuta see ühtseks massiks.
3Võta vorm (soovitavalt lahtikäiv), kata see küpsetuspaber ning kalla sinna sisse küpsisemass. Vajuta lusika või sõrmedega see ühtlaselt põhjale ja ca 3cm kõrguselt ka servadele.
Loe edasi: Apelsini-kohupiimakook mooniseemnetega