Sidruni kohupiimakook
1Vahusta või suhkruga kergeks vahuks.
2Lisa vahustades muna ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Laota taigen lahtikäiva tordivormi põhjale ka külgedele.
3Pane külmikusse ootama ja valmista täidis. Vahusta kohupiim, hapukoor ja toorjuust ühtlaseks seguks.
Loe edasi: Sidruni kohupiimakook
Lihtne kook
1Hõõru munad suhkruga lahti, sega juurde hapukoor.
2Sõelu teise kaussi jahu ja sega küpsetuspulbriga. Seejärel sega kõik omavahel läbi. Soovi korral võite lisada rosinaid. Määri vorm võiga ja vala taigen vormi ning küpseta 180 kraadi juures.
Kirsi-sinihallitusjuustu kook
1Võta kandiline (ca 30x20cm) vorm ja lõika vormist natuke suurem küpsetuspaber. Vala kaussi ca 1dl brändit ja kasta küpsised sisse ning aseta vormi põhja. Võite ka pintsliga brändit peale katta.
2Vahustage koor, lisage toorjuust, sinihallitusjuust ja segage. Sulata kuumaveevannis šokolaad (300g) ja lisa see ülejäänud massile.
3Maitsesta šukaadiga ja kui magusust vähe, lisage natuke suhkrut. Kandke umbes pool massist küpsistele. Laske natuke külmas taheneda.
Loe edasi: Kirsi-sinihallitusjuustu kook