EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Top200 Lauri krossirajal

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere hilisõhtut!
Täna oli meil tänu Timmole päevakorras krossipäev. Seekord siis Lauri krossirajal. Tegemist oli top200 kolmanda etapiga, mille avapauk oli Põlvas kus ka meie osalesime (loe:Timmo võistles). Teine etapp jäi meil vahele.

 

Lauri krossirada on mul eriti hästi meelde jäänud mu kukkumise tõttu, mis seal aset leidis. Mitte midagi hullu aga küllaltki piisav, et pikaks ajaks meelde jääda. Eks selle raja näol ongi tegemist veidi kõvematele tegijatele mõeldud kohaga. Päris algajal ja veel aeglasel algajal, sinna vist asja pole :D

Asukoha poolest oli toimumispaik üsna hea - sõitma pidime hakkama alles kaheksast. Pakkisin banaanid ja tükeldatud arbuusi kaasa, et ei peaks kohe friikate sappa põrutama.

image

Seekord olin võistlejatele mõeldud parklaga väga rahul. Esiteks oli ruumi kõvasti ja teiseks oli kõikjal kas ainult muru või siis killustik. Ühesõnaga, me pole krossilt veel nii puhta autoga koju tulnud. Tavaliselt on auto jalamattidel arvestatavad liivakastid. Lastel ju koguaeg vaja edasi-tagasi siiberdada.

image

Lisaks oli meil auto taga nii palju vaba ruumi, et saime rahus pikniku pidada. Kõik vajalik oli paari sammu kaugusel: prügikast ja WC. Eks sellel wc lähedal asumises oli ka miinuseid. Nt aeg-ajalt ninna lööv peldiku hais. Tegemist oli alalise kuivkäimlaga.
Oligi meil siis selline maalähedane istumine ja söömine, puhuti vürtsikad lõhnad tuulega nina paitamas. Maarahvas lepib selle tühja-tähjaga pirtsutamata. See kõik on ju elu :D

Kahju ainult, et grilli kaasas polnud, ei osanud arvatagi, et ruumi nii laialt käes on. Tavaliselt on tore, kui parkimiskohagi saab ja siis ka kõnnid ümber auto külg ees.

Kuna kõik teed koosnesid killustikust, polnud lastel esiti ka kaasa võetud liivakühvlite ja autodega midagi peale hakata. Õnneks leidsime kiirelt mõned mullamuti hunnikud ja asi lahendatud! Raja äärde meelitasingi neid suuresti tänu mutihunnikutele, muidu oleksid nad meelsamini auto juures konutanud. Mina ikka tahtsin mõned sõidud ka ära näha, eriti Timmo omad.

image

image
Et seebimullid silma ei läheks :D

 Timmo klassis (D) oli, kui ma õieti mäletan, 41 osavõtjat. Ikka päris korralik kogus!
image  

Timmo nr on endiselt 250:
image

41 osaleja seas sai Timmo lõpparvestuses 16 koha. See on ikka päris hea tulemus! Kõige paremini läinud sõit tal üldse. Mina olen rahul ja ma arvan, et ta ise ka. 

Lapsed on rajaäärse elu päris hästi omaks võtnud. Vingumist väga pole ja nad saavad aru, et tulebki terve päev selle melu keskel olla. Kui aus olla, meeldib see ka mulle! 

Laste kahjuks polnud täna jäätiseautot kohal. Salamisi mõtlen, et tegelikult minu rõõmuks. Muidu nad nuiavad iga natukese aja tagant jäätist ja katsu sa siis selgeks teha, et isegi need 2-3 võimaldatud jäätist on liig mis liig!

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Top200 Lauri krossirajal