EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

POTD #2 Grey

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen ka Viiekümne Halli Varjundi triloogia fänn ning ostsin huviga ka seeria neljanda raamatu: GREY Fifty Shades Of Grey As Told By Christian. Veerand raamatut on mul juba läbi loetud ning ausalt öeldes ei tekita see enam mingit emotsiooni. Stsenaarium on ju sama, mis sarja esimeses raamatus, seega põnevus puudub, ootamatusi ja üllatusi enam pole. Teiseks ootasin Christiani tegelaskujult nagu rohkem vastuolusid, sisemist võitlust ja pahelisust; aga ei midagi. Väga armas ja tore noor mees tundub. 

 

Niiet kes plaanib seda raamatut soetada, siis 11,90€ pole just suur raha, kuid minu arvates pole see lugu enam kordamist väärt. Grey on minu arvates lihtsalt öeldes igav. Või kes on juba lugenud – mis muljed teil tekkisid? Kas lõpupoole läheb lugu paremaks?

  
***

I have read all the three books of Fifty Shades of Gray and bought immediately the fourth book of the range, GREY Fifty Shades Of Grey As Told By Christian as well. I have read from now 1/3 of the book and actually I’m bored. The story and the scenario are well known, it doesn’t have any interesting or surprising turns added. And I expected more controversy from Christian character, bigger inner fights, even some viciousness…. But nothing,  Christian in this book is quite sweet and normal guy, who is falling in love on the first pages of the book and that’s it. Nothing bad in him. 

So who is planning to buy the book, ~11,90€ isn’t a big money, but in my opinion, the story is not worth repeating, the Grey book doesn’t give anything additional to it. If you have already read it – what are your thoughts? Is the story getting better in the end?

  

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites POTD #2 Grey