EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

3 Major Trends

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sel suvel on moes mitmeid erinevaid stiile, kuid 3 neist veavad kogu seda suve:

nabapluusid paljad õlad jumpsuit´id

 

Alustaks nabapluusidest, mis on väga-väga šefid, kuid millega tuleb siiski kohta ja aega valida. Tööleminekuks need kindlasti ei sobi, küll aga õhtuseks väljaminekuks ning olen kindel, et tähelepanu on siis garanteeritud. Muidugi peab vaatama ka kehatüüpi, kõigile ei pruugi need sobida, ehk olgem kriitilised :) Aga kui kehakuju sobib, siis go for it – pole paremat aega oma päevitunud naba eksponeerimiseks kui praegu!

***
3 major trends are leading this Summer:

crop tops off shoulder jumpsuits

Let´s start from crop tops which have appeared into Summer fashion quite lately. They are very cool, but you have to pick the time and place where to wear them. They´re not very suitable for office, but for going out they´re perfect and I believe you get the full attention with wearing it. 

this summer trend - nabapluusid / crop tops

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Paljaste õlgade trend tuleb ka väga hooga peale – kleidid, topid jne, aina rohkem on seda moepildis näha. Suvi on selleks ainuõige aeg: kuuma ilmaga ei tahagi palju riideid ning õlgadele päikest näidata on alati tore. Tööleminekuks pole see stiil taas kõige parem, seega piirdugem vaja aja ja rannaga, sest see on nii armas ja romantiline ‰

***

Off shoulder trend is the second cool trend this Summer. The timing is perfect as the weather is warm and you would have as less clothes on as possible. For the office, it´s not probably the most suitable style, but for the beach and outside of the office it´s perfect and very romantic as well :)

2com_v

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Kolmas suvine trend on jätkuvalt jumpuit´id, mida on igas pikkuses, värvis ja tegumoes. Samuti ametlikumaid ja vähemametlikke, seega tee vaid ma valik. Jumpsuit´ide eeliseks on lihtsus – peale selle ühe eseme pole muid riideid vaja, igasugune riiete kokkusobitamine jääb ära. Kanna kõrgete kontsade või plätudega, mõlemal juhul on need väga efektsed!

***

A third trend is continuously jumpsuits this Summer. You can have it in every color, style and for any occasion. So you can choose more official ones, beach suitable etc. The biggest benefit by jumpsuit its their simplicity – you have only on peace of clothing and you don´t need to mix and match it with anything else. Great, isn´t it! Wear it with heels or with flats, it´s till looking good!

summer trend: jumpsuits

1 / 2 / 3 / 4 / 5

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites 3 Major Trends