EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Homme Haapsallu

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane päev on möödunud koduselt ja ilmselt on nüüdseks mul ka kõik avaldatud #EBA2015 postitused läbi loetud.

Nüüd on aeg eilne selja taha jätta ja homse päeva peale mõtlema hakata. Homme on ju Haapsalus eelkooliealiste tantsupidu. Esimene selline üritus lastel. Esiti mõtlesin, et noh kuueks oleme ehk kodus, aga nüüd vaatasin päevakava ja kuuest saab kontsert alles läbi.

 

Kell 11.00 peame me Haapsalu linnuse väravas kohal olema. Otsustasime minna oma autoga, kuigi oleks saanud ühise bussiga. Mõtlesin autoga just seetõttu minna, et peale tantsupidu saaks linnapeal kolada, aga nüüd päevakava nähes ei tule see kõne allagi :D Google maps näitab, et ühte otsa sõidame pea kolm tundi! Kui lapsed vaid seda teaks :D Tagasisõites nad ilmselt magavad, sellega pole probleemi.

Ja nüüd ma otsin parkimiskohta! Netist! :D Ma olen Haapsalus vaid korra käinud, sadamasse minnes, rohkem ei tea selle linna kohta essugi. Oleks vist hea mõte varem kohale minna, saab rahulikult linna ja parkimisõimalustega tutvuda. Kas seal on ka tasulised alad? Juhul kui aega üle jääks, võiks mõnest sealsest kohvikust läbi hüpata. Et umbes siis 07.00 ehk liikuma hakata? Eriti hea oleks, kui keegi nüüd oskaks mulle hea parkimiskoha öelda - sellise, kuhu kindlapeale saab ja pikk maa pole linnusesse jalutada.

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Homme Haapsallu