EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Eesti blogiauhinnad 2015

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen küll blogimaastikul olnud õige vaikne (häbi-häbi!), otsustasin siiski käia ära Eesti blogiauhindade jagamisel. Alguses olin loomulikult väga üllatunud ja tänulik, et mind oli üldse nomineeritud(parim moe- ja ilublogi ning parima elustiili blogi kategooriates) ja sinna kutsutud, seega tundus ainuõige otsus ikkagi end ka kohale vedada. See oli esimene suur üritus kus oli kohal nii suur osa Eesti blogijaid ning kindlasti oluline verstapost Eesti blogimaastikule. Küll aga võiks järgmisel aastal kindlamalt panna paika kategooriad, võiks küll olla lugejate hääletus, kuid siiski iga blogi võiks olla nomineeritud kategoorias, millest ta peaasjalikult ka kirjutab ja blogib. Küll aga nägin väga paljusid vahvaid blogijaid nii esimest korda kui ka üle pika aja ning sain palju inspiratsiooni, et ka enda blogiga aktiivselt jätkata. See pesake on minu jaoks väga oluline ning olen siia panustanud palju. Hoolimata hulgast kõmust ja arvamustest oli minu aravtes tegu siiski väga väärt ja vajaliku üritusega, mis on väga suur samm edasi.

 

image
Photo: Kristhel Vaht

 

Even though I have been pretty quiet and haven´t posted a lot lately, I decided to visit Estonian blog award event. I was really surprised and thankful that I was nominated (best fashion and beauty blog + best lifestyle blog categories) and invited, so it was right decision to check that event out. It was first biggest blogger event in Estonia for so far, so it really was a big step for Estonian bloggers. Also I saw many lovely bloggers and got really inspired, I don´t want to leave my blog behind, it´s a big part of me and I really do enjoy taking photos, writing and exploring this world.

image
Photo Marimell.eu
image
Photo Kristhel Vaht
image
Photo Marimell.eu

 

image
Photo Marimell.eu

image

image
Photo Marili

Do you follow any Estonian blogger? Who is your favorite?
Mida arvate sellest üritusest ning kas hääletasite ka enda lemmiku poolt?

 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Eesti blogiauhinnad 2015