EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Are You Happy?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui tihti te mõtlete asjadele, mis teid õnnelikuks teevad? Kord päevas? Nädalas? Või veel harvem? Mina ei kipu ka nende asjade üle mõtlema, mille üle tõeliselt õnnelik olla. Kuid neid asju no niiiii palju!

Olen üliõnnelik, et mul on õnnestunud leida enda kõrvale kaaslane, keda võin kutsuda parimaks sõbraks ja hingesugulaseks. Kes, muide, oskab teha kingitusi, millest ma alati kõige enam unistan (ma vist räägin öösiti kõva häälega, mida järgmiseks tahan….?). Olen saatusele ääretult tänulik, et ta meid kokku viis – tõenäoliselt ta ise ei usu (ta loeb ka mu blogi), aga ma olen ikka kümneid kordi oma siira tänu saatusele selle eest saatnud. Jaajaa, see on sentimentaalne, kuid ma tõesti oskan tänulik olla


Mul on vedanud, et teen tööd, mida armastan; et mul on ilus kodu ja ägedad sõbrad. Ja et mul hakkab peagi puhkus ja sõidame oma lemmikpiirkonda Prantsuse Rivierasse! Ja et lõpuks on Eestis ka suvi kohal. Aga nüüd Sinu kord – mille üle Sa rõõmustad ja õnnelik oled?

***

How often do you think about things that make you happy? Or on things that are worth to be happy with? Once per day? Or week? Or not so often at all? Have to admit that I don´t think on those things that I could be really happy about so often. But I have so much to be really happy about!

I´m really blessed and happy that I have found a person next to me who is my best friend and my soulmate. Who, by the way, knows how to surprise me with things I most dream of (…maybe I talk in sleep…?). I´m lucky that I have a job that I really enjoy; that I have a beautiful home and absolutely amazing friends. And that the vacation is very close and we´re travelling to my favorite place in Europe – to French Riviera. And that summer has finally arrived to Estonia.
And now it´s your turn – what makes you happy? 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Are You Happy?