EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

tantsupeost ja kahest söögikohast

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem


Täna nüüdseks juba eile, käisime esmakordselt mudilaste tantsupeol. Asi kulges hoopis teisiti, kui olin vaimusilmas ette näinud: lapsed olid erakordselt tublid ja ma ei lõpetanudki närvivapustusega :D

Parkida kahjuks "salajasse" kohta ei saanud, see oli täis. Eks otsisime siis läheduses muu koha ja saime nii, et lossihoovi jalutamine võttis 7min. Kõigepealt käisimegi hommikust söömas Helen`i soovitatud Raamat-us. Jäime väga rahule!

 

Ma ei kujutanudki ette, et Haapsalus on nii palju kohvikuid ja nüüd ma tean, et õige pea tahan sinna kindlasti tagasi minna. Kohe mitmeks päevaks!

image image Enne rongkäiku said lapsed rahvariided selga. Minul tantsis ainult Kristella, Daisy jõuab sinnamaale ilmselt järgmisel aastal. Rongkäigu mõte meeldis Daisyle väga - mõtle, nüüd saab rongiga sõita :D Kui ta sai aru, et terve maa tuleb jalgsi läbida, oli ta pehmelt öeldes pettunud.
image

Jätsime Kristella koos teiste lastega staadionile maha ja läksime Daisyga neid ette ootama. Rongkäik oli võimas, tohutu hulk lapsi ja nii palju ilusaid rahvarõivaid!
image

Enne koju minekut otsustasime kuskil ka õhtusööki süüa. Arvasin, et lapsed jäävad kohe autos magama ja magavad tuppa toimetades hommikuni. Meil oli ka vaja toidupoest läbi käia ja otsustasime kohe sealsamas kaubamaja ääres süüa. Mingi pubi oli, nime ei mäleta. Polegi vaja mäletada, tagasi sinna niikuinii ei lähe :D

WC Peldiku põrandal vedelesid paberid ja kraanist tuli vett täpselt nii palju kui liivakellast liiva. Üldiselt ma pirtsakas pole, aga kui juba tualettruum on räpane, siis paneb ikka mõtlema küll ja ülejäänut kriitilisemalt vaatama. Isegi vesi ja klaasid toodi harjumatul kujul lauda - klaasid olid üksteise peal virnas ja lauale asetati see virn põhi üles poole :D

Mingi hetk hakkas hirmus kolin - üks köögitööline jooksis läbi saali otse Konsumist tulnud ostukäruga kööki ja poole söömise ajal avastasin, et laua all oli ka mingi läbu.
Kristella ajas pooliku veeklaasi ümber ja tavaliselt on mul veidi piinlik, kui klienditeenindaja peaks minu laste järelt koristama. Seekord puhastasin lauda ja tahtsin sealt lihtsalt lahkuda :D

Sellega seoses meenus mulle üks vanem lugu Viljandi söögikohaga, kus emale anti kühvel kätte, et lapse järelt laua alust koristada. Tol hetkel ma mõtlesin, et kah asi millest kära tekitada :D Siis ma muidugi ei käinud väga väljas söömas ka. Nüüd on toitlustusasutused minu jaoks just selleks "astun sisse - söön - lahkun ja ei mingit koristamist ega nõude pesemist" luksuseks saanud ja erinevates kohtades käimine on lati vist päris kõrgele ses suhtes tõstnud.

Ja noh, söök polnud ka selles pubis suurem asi, ses mõttes, et hinna-kvaliteedi suhe polnud ikka päris paigas. Mujal oleks 16 € vähemalt paremat teenindustki või puhast wc-d saanud. Isegi tühju toidunõusid ei viidud laualt minema. Kristella veel enne ära minemist küsis, kas me nõud peame ise ära viima :D

Ahhjaaa... kaunistuseks mõeldud sidruniviil oli lõhele kinnitatud hambaorgiga :D

Aga võib-olla oli vahetult enne mind sealt nt jalaväepataljon läbi käinud ja nad polnud jõudnud kõike korda teha ja tavaliselt on seal kõik ok? Söögid - need on juba maitseasi!

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje tantsupeost ja kahest söögikohast