EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tühjad potsikud

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Teen kiirelt postituse tühjaks saanud potsikutest.

 





 


Siin nad on: 







Dusšigeelid: Avon ja Possibility

Mõlemad vahutasid ja lõhnasid väga hästi. Ei kuivatanud nahka. Kasutasin viimast ka vannivahuna. Hindeks annan 4/5 ja Avonile 5/5.Kuna Avon meeldis tsipakene rohkem.
 
 
 
 
 
 
 
 






Jalakreem:  Selle Oriflame nn talvise ingveriga jalakreemiga võib täiesti rahule jääda. Niisutas ja muutis jalad väga mõnusalt pehmeks. Lõhn hakkas lõpuks veidikene häirima, aga ei hullu. Hindeks 4/5.

 
 
 
 
 
 






Näoveed:  Taaskord Avon tooted. Esimene oli poore puhastav ja teine vistrikke vähendav. Olen neist eelnevalt ka natukene rääkinud. Mõlemile annaks 4/5.





















Silmameigi eemaldaja: Mu lemmik firma ja eemaldi. Kasutan selle firma kahte eri eemaldit. Teeb oma tööd väga hästi. 5/5. 


















Suuvesi: Lubas hambad nende originaal värvi taastada. Nu ütleme nii, et mina muutust ei märganud. Ostaksin ainult selle suuvee tema maitse poolest, mõnusalt värskendav. 3/5.
 

 
 
 
 
 
 
 






Kätekreem: Avoni toode, millega ma samuti niiväga rahul pole. Muutis käed kuidagi imelikuks, naljakas tunne oli pärast sellega kreemitamist. Nagu mingi nähtamatu kiht jääks kätele 1/5 .

 
 
 
 
 
 
 





 Karvakasvu vähendav losjoon: Meeldis selle pumppudel ja samuti mõnus aroom. Niisutas ka hästi.  Muud muutust ma ei märganud. Kasutasin seda pigem kehakreemina :D
4/5, Sellise hinde sai seepärast, et lõhnas mõnusalt ja jättis naha pehmeks.

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 Valgendav hambapasta: Kuidagi peab ju hambad valgeks saama :) Erilist wow effekti ei tekitanud. Kasutan seda pigem vanast harjumusest. Kuna mul on endal ka loomulikud valged hambad, aga kunagi ei piisa ju , siis seepärast loodan, et ÄKKI muudab veel valgemaks :D
 
 
 
 
 
 
 







Punastele juustele mõeldud šampoon: Väga rahul. Lemmik toode siiani.  5/5




Kuivšampoon: Mõnus värske aroom ja teeb oma tööd ka hästi. Kuigi mulle ei meeldi see valge kiht mis tahes-tahtmata juustesse jääb. 4/5. 














 
 
Need kolm toodet ei sobinud mulle aboluutselt. Seega ma neid lõpuni ei kasutanud. Kahju, sest olen nt. Lorealikreemi kohta palju pos. kuulnud. Kuid mulle tekitas näkku punne ja seega jätsin katki.  Avoni toodetega samamoodi. Kõikidele ei saagi sobida. Väga kahju. :(
 
 
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Tühjad potsikud